Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
29°C

Noul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, Lucian Trefaș, a fost învestit astăzi

Noul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, Lucian Trefaș, a fost învestit astăzi

Ceremonia militară de predare - primire a comenzii și a drapelului de luptă la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu, cu ocazia trecerii în rezervă a colonelului Laurențiu-Cosmin Balcu, a avut loc astăzi. Locul său a fost luat de maior Lucian Trefaș.

Laurențiu Cosmin Balcu a preluat comanda ISU Sibiu în anul 2008.

"Sunt onorat de colaborarea pe care am avut-o de-a lungul timpului și vă sunt recunoscător pentru modul în care ați ales să lucrăm împreună în cadrul sistemului de management al situațiilor de urgență, pentru ,,sfaturi”, pentru ideile constructive și pentru respectul și susținerea demonstrate în atâtea situații în care împrejurările profesionale ne-au adus de aceeași parte, a binelui. Am acționat mereu cu sufletul deschis, convins fiind că, împreună, putem construi lucruri frumoase și trainice pentru comunitate. VĂ MULȚUMESC tuturor pentru modul de comunicare, deschidere și sprijin, elemente datorită cărora  am reușit să transformăm obiectivele în realitate. AM ONOAREA SĂ VĂ SALUT!”, a transmis fostul șef, la retragerea oficială. 

Colonel Laurențiu-Cosmin Balcu a încheiat o carieră militară de aproape trei decenii, ani petrecuți în structuri militare, începând cu absolvirea Institutului Militar de Infanterie, Grăniceri şi Chimie „Nicolae Bălcescu” Sibiu, continuând cu structuri din cadrul Ministerului Apărării Naționale și urmând, apoi, aproape douăzeci de ani în care și-a dedicat activitatea Inspectoratului de Protecție Civilă al Județului Sibiu și, din anul 2004, Inspectoratului pentru Situații de ,,Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu.

Vizualizari: 3108

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus