Sâmbătă,
17.04.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Probleme pe drumurile din județ, din cauza inundațiilor

Probleme pe drumurile din județ, din cauza inundațiilor

Mai multe drumuri din județul Sibiu au fost afectate, după ce poile abundente au scos apa pe carosabil. 

Actualizare. Traficul pe DN1 a fost reluat în condiții normale, partea carosabilă a fost curațată, iar apa s-a retras, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Știre inițială. Șoferii care ajung cu mașina pe DN1, la Hula Bradului, sunt îndemnați să circule cu atenție, întrucât pe o lungime de zece metri drumul este acoperit cu apă. Traficul este îngreunat pe sensul de mers Brașov-Sibiu, iar apa provine de la un pârâu, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Momentan se circulă alternativ. (foto principală)

De asemenea, carosabilul este acoperit de apă pe DJ106, km.37 (Alțâna), km.29 (Nocrich) și km.27 (Hosman), pe distanțe de circa 70-100 m, adâncimea apei fiind de 10 cm. Se circulă cu viteză redusă, iar în zonă acționeaza polițiști care monitorizează starea traficului și lucrătorii de la drumuri acționeaza pentru înlăturarea apei de pe carosabil, arată sursa citată.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus