Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

VIDEO – ”Rușine Sibiu!”. Ce aduce Cibinul în urma ploilor

VIDEO – ”Rușine Sibiu!”. Ce aduce Cibinul în urma ploilor

Apele crescute ale Cibinului din cauza ploilor puternice din ultimele zile au antrenat în aval numeroase pet-uri și gunoaie.

Un clip video realizat recent în oraș arată o mulțime de sticle din plastic aduse de apele Cibinului și prinse în vâltoare. ”Rușine Sibiu!”, a scris autorul filmării pe pagina personală de facebook, unde a postat clipul video.

Reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu spun debitele sunt crescute în această perioadă și că deșeurile vor fi strânse de primării în momentul retragerii apelor.

Toate gunoaiele văzute în imaginile de mai sus ajung în cele din urmă în râul Olt. Reprezentanții Hidroelectrica consultați de reporterul Turnul Sfatului spun că în prima jumătate a lunii iunie au strâns pe sectorul cuprins între Voila și Robești aproximativ 50 de tone de materiale, peste 90% fiind materiale vegetale.

Reporterul Turnul Sfatului a solicitat un punct de vedere pe această și măsurile întreprinse în ultima perioadă și Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4912

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Armin Vanburescu

Acum 3 ani

Lasa-tine cu aceste manipularii care vrea sa ne ieie ochi de la adevaratele probleme cu plasticele covidu si protestele americane, andepartarea de la Dumnezeu este problema omeniri!
Raspunde

Xulescu Covidel

Acum 3 ani

Ai dreptate, s-a suparat doamne-doamne pe noi si nu ne mai 'pescuieste' cu plasa ca in trecut gunoaiele din rauri si maluri. Sa fim seriosi ce e acolo, mare parte, sunt gunoaie aduse de ploi de pe maluri. Nu-i chiar tot mereu asa.
Raspunde

VURBANESCU MARIN

Acum 3 ani

PUNE MANA PE CARTE ANALFABETULE!!!!!
Raspunde

Tiberiu Bucur

Acum 3 ani

Fiecarui roman ar trebui sa-i fie rusine la vederea unor asemenea imagini..... Din pacate, aceste dezastru nu este numai in Sibiu.....este in toata Romania.....Nu am gasit, pana acum un loc, in care sa lipseasca "rusinosul si nesimtitul gest" de a lasa sa-ti cada din mana ceea ce nu-ti mai trebuie.....si aici imaginatia nu are margini..... Credeti ca sus la "munte la izvor" este mai bine? Am gasit lighiane, televizoare, canapele aruncate in cele mai minunate locuri...... Cred ca gunoaiele nu sunt cele aruncate, ci "gunoaiele" sunt CEI CE LE ARUNCA....

Raspunde

Dragos Vasilescu

Acum 3 ani

Eu am strans timp de 2 saptamani, 40 de saci de gunoi din Padurea Dumbrava - portiunea dintre Hilton si Muzeul Astra. Inclusiv un scaun de masina si cauciuc de tractor. Nu mai vorbesc de pet-uri, astea erau fara numar. Dupa care, am pus niste afise cu rugaminti gen "Va rugam oameni buni, nu mai aruncati gunoaie in padure". Iar acum, este din nou plin de gunoaie...ma gandesc ca: ori oamenii nu mai stiu sa citeasca, ori mizeria este a doua noastra natura, ori lipsa de educatie si nesimtirea este atat de mare incat nimanui nu-i mai pasa. Ori toate3 la un loc...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus