Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
3°C

Covid-19: Căminul pentru persoane vârstnice și adăpostul de noapte vor fi dotate în vederea prevenirii infectărilor

Covid-19: Căminul pentru persoane vârstnice și adăpostul de noapte vor fi dotate în vederea prevenirii infectărilor

Un acord de parteneriat urmează a fi semnat între reprezentanții Primăriei Sibiu și Direcția de Asistență Socială în vederea dotării centrelor rezidențiale din cadrul direcției cu echipamente și materiale de protecție pentru gestionarea pandemiei cauzate de COVID-19.

Acordul urmează să fie supus aprobării în ședința de Consiliu Local ce va avea loc joi, 25 iunie. Potrivit documentației prezentate este vorba despre Căminul pentru persoane vârstnice și Centrul adăpostul de noapte cele două instituții fiind centre sociale rezidențiale pentru categorii vulnerabile aflate în subordinea DAS.

Proiectul numit „Dotarea centrelor rezidențiale din cadrul DAS Sibiu cu echipamente și materiale de protecție pentru gestionarea pandemiei cauzate de COVID 19” urmează a fi depus spre finanțare în baza acordului semnat între primărie și direcție.

Proiectul cuprinde atât echipamentele și materialele de protecție deja achiziționate de către serviciul public, cât și procurarea de noi echipamente.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus