Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

COVID-19: Trei sferturi din paturile Spitalului Județean sunt ocupate

COVID-19: Trei sferturi din paturile Spitalului Județean sunt ocupate

Spitalul Clinic Județean Sibiu are, la ora actuală, cel mai mare grad de ocupare în ceea ce privește locurile din spital de linia 1 și 2 destinate pacienților COVID-19. Procentul este de 72,72%. Datele au fost furnizate de reprezentanții Prefecturii Sibiu, conform situației raportate de către Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Sibiu (CJCCI), astăzi, 22 iunie, ora 16:00. Situația este prezentată pe întreg județul Sibiu. În momentul de față, cel mai mic grad de ocupare este la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu, acesta fiind de doar 6,32%.

Potrivit datelor oferite de reprezentanții Prefecturii Sibiu cel mai mare grad de ocupare cu privire la locurile din spital de linia 1 și 2 destinate pacienților COVID-19 îl are Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu. Aici sunt internați 56 de pacienți testați pozitiv cu COVID-19, fiind 77 de locuri alocate. Procentul de ocupare este de 72,72%. Pe secția ATI sunt, în prezent, 5 pacienți pe 11 locuri alocate, procentul de ocupare fiind de 45,45%. Urmează Spitalul de Pneumoftiziologie cu 19 pacienți infectați cu noul coronavirus internați, aici fiind alocate 50 de locuri. Procentul de ocupare este de 38,00%.

Cel mai mic grad de ocupare este la Spitalul de Pediatrie unde mai sunt internați doar 5 pacienți, numărul de locuri alocate fiind de 79. Procentul de ocupare este de 6,32%

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus