Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Cod roșu de inundații. ISU Sibiu avertizează populația prin mesaje RO-Alert

Cod roșu de inundații. ISU Sibiu avertizează populația prin mesaje RO-Alert

Pompierii militari au transmis în această seară mesaj RO-alert către populația din toate unitățile administrativ teritoriale de pe afluenții râului Târnava Mare, acolo unde este avertizare cod roșu de inundații.

Ca urmare a avertizării hidrologice COD ROȘU ce vizează posibile depășiri ale cotelor de pericol pe afluenții Râului Târnava Mare, cu valabilitate până în data de 24 iunie, ora 3, ISU Sibiu a transmis mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației din toate UAT-urile situate pe afluenții râului Târnava Mare și anume: Târnava, Hoghilag, Dumbrăveni, Alma, Dârlos, Mediaș, Copșa Mică, Micăsasa, Brateiu, Ațel și Laslea, a transmis slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

De asemenea, pompierii sibieni sunt la datorie, fiind pregătiți să intervină, la nevoie, în sprijinul populației afectate, pentru limitarea și înlăturarea posibilelor efecte.

Foto: arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus