Vineri,
03.12.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Prefectul Sibiului despre noile cazuri de coronavirus apărute în Zona Industrială: Din păcate, unii nu înțeleg

Prefectul Sibiului despre noile cazuri de coronavirus apărute în Zona Industrială: Din păcate, unii nu înțeleg

Prefectul Județului Sibiu, Mircea Crețu, a declarat miercuri, în cadrul ședinței lunare a Colegiului Prefectural, că oricâte măsuri de siguranță ar lua companiile, până la urmă responsabilitatea pentru protejarea de infecția cu noul coronavirus revine fiecăruia dintre noi.

Declarația vine după ce săptămâna aceasta au apărut noi cazuri de coronavirus în Zona Industrială Vest și câteva zeci de sibieni se află în izolare, ca măsură de precauție.

”Din păcate, unii nu înțeleg să respecte măsurile de siguranță. Oricâte măsuri s-ar lua în acest sens și companiile fac eforturi serioase, oamenii merg pe urmă acasă și în societate, responsabilitatea le revine. Știu că venim după o perioadă de restricții, dar aș ruga populația să facă un efort să asculte sfaturile specialiștilor și să se protejeze. Pe de altă parte și economia trebuie să funcționeze”, a declarat prefectul Mircea Crețu.

Reamintim că după ce doi angajați ai unei fabrici din Sibiu au fost depistați săptămâna aceasta cu infecție cu noul coronavirus, Direcția de Sănătate Publică a dispus izolarea preventivă a unui număr de aproximativ 50 de persoane cu care aceștia ar fi fost în contact.

”În ceea ce privește activitatea fabricii aceasta nu necesită suspendare întrucât se respectă măsurile de protecție și distanțare fizică impuse”, au transmis reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Vizualizari: 2938

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus