Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

FOTO Hermannstadt – Clinceni 0 la 1. A doua înfrângere consecutivă pentru Ruben Albes

FOTO Hermannstadt – Clinceni 0 la 1. A doua înfrângere consecutivă pentru Ruben Albes

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a pierdut vineri după-masă meciul disputat acasă cu Academica Clinceni, scor 0 la 1, în play-out-ul Ligii 1.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Răzvan Patriche, în minutul 58. Golul a venit la finalul unei perioade dominată de sibieni, în care jucătorii conduși de Ruben Ales și-au creat numeroase ocazii de a înscrie. Debeljuh, Jo Santos și Opruț puteau să-și treacă numele pe tabela de marcaj.

Acesta este cel de-al doilea meci consecutiv pentru FC Hermannstadt cu antrenorul spaniol Ruben Albes pe bancă, ambele partide fiind pierdute. În urma acestor rezultate echipa Sibiului se apropie periculos de zona retrogradării, având doar 18 puncte.

Pe de altă parte, dacă se salvează de la retrogradare FC Hermannstadt va putea evolua și sezonul viitor în Liga 1, Federația Română de Fotbal anunțând astăzi că echipa a primit licența.

Echipe de start:

Hermannstadt: Cristiano - Voda, Ousmane Viera, I. Stoica, Opruţ - R. Pires, Dâlbea - Jo, Debeljuh, S. Buşu - Ad. Bălan

Antrenor: Ruben Albes

Academica Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, R. Patriche, Munoz, Dobrescu - Şut, Cebotaru, Dobrescu - Susu, Vojtus, Buziuc

Antrenor: Ilie Poenaru

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1678

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Dan2 Cp

Acum 3 ani

cine a dat o echipa buna pe mina unor mafioti? prodanca aia mica si alti moldoveni spalatori de bani RUSINE
Raspunde

Costi Costi

Acum 3 ani

Bun, Voluntariul e salvat!!! Uraaa! Miticiii au obtinut ceea ce si-au dorit: retrogradarea sibiului! Bine muresan, bine miriuta, bravo baieti! Meritati toti sa venim sa va scoatem afara de la sibiu!!! Nemernicilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus