Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

Peste 260 de locuri în liceele din Sibiu pentru elevii care aleg învățământul dual

Peste 260 de locuri în liceele din Sibiu pentru elevii care aleg învățământul dual

Luni, 29 iunie au început înscrierile pentru învățământul dual din Sibiu. Toți cei care doresc să se înscrie o pot face până în 3 iulie, dar și în zilele de 6 – 7 iulie, potrivit calendarului. ​Învăţământul dual se adresează absolvenţilor clasei a VIII-a, are o durată de trei ani şi are o pondere semnificativă a pregătirii practice derulate la operatorul economic.

Pe parcursul celor trei ani de studiu sunt organizate stagii comasate de practică cu o durată totală de 24 săptămâni, 5 săptămâni în primul an, 9 săptămâni în anul doi şi 10 săptămâni în cel de-al treilea an. În oferta pentru anul școlar 2020-2021 sunt 263 de locuri, cele mai multe locuri (106) fiind oferite de Liceul Tehnologic „Independența”, urmat de Liceul Tehnologic Henri Coandă cu 60 de locuri și Colegiul Economic „George Barițiu”, cu 54 de locuri.

Mai jos găsiți oferta completă liceelor pentru anul școlar 2020-2021.

Sursa foto principală: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus