Vineri,
03.02.2023
Partial Noros
Acum
2°C

Topul celor mai bune școli din Sibiu, după mediile de la Evaluarea Națională

Topul celor mai bune școli din Sibiu, după mediile de la Evaluarea Națională

După afișarea rezultatelor finale la examenul de Evaluare Națională, Sibiul are un top al școlilor gimnaziale. Astfel, pe primul loc se află Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, cu o medie pe școală de 9,56, la 61 de elevi care s-au prezentat la examen. Pe locul doi se află Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, cu 120 de elevi care au susținut examenul și o medie de 8,73. Pe locul trei se află Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, cu 169 de elevi care au susținut examenul și o medie de 8, 40. Următoarele trei școli sunt Școala Gimnazială „Regina Maria”, cu 82 de elevi care au susținut examenul și o medie de 8, 39, Școala Gimnazială nr. 4 din Sibiu, cu 79 de elevi prezenți la examen și o medie de 8,14 și Colegiul Național „Octavian Goga”, cu 154 de elevi prezenți la examen și o medie de 8,11.

În Mediaș, pe primul loc la nivel de oraș se află Școala Gimnazială Hermann Oberth cu 53 de elevi prezenți și o medie de 7,91. Pe ultimele trei locuri se află Școala Gimnazială Apoldu de Sus, cu cinci elevi prezenți și media 2,68, Școala Gimnazială Dobârca, unde au fost cinci elevi prezenți și o medie de 2,61, iar pe ultimul loc este Școala Gimnazială Merghindeal cu patru elevi prezenți și media 2,54.

Topul a fost realizat pe baza informațiilor transmise de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu și a fost făcut doar pe mediile obținute de elevii care s-au prezentat la examenul de Evaluare Națională.

Lista completă a școlilor gimnaziale din județul Sibiu după media la Evaluarea Națională

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus