Miercuri,
27.01.2021
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

FOTO-Angajații primăriei au curățat Cibinul de gunoaie

FOTO-Angajații primăriei au curățat Cibinul de gunoaie

Angajații Serviciului Public de Management Salubrizare și Protecția Mediului din cadrul Primăriei Sibiu au curățat zilele trecute Cibinul de pet-urile și gunoaiele aduse de apele crescute.

Acțiunea are loc după ce Garda de Mediu Sibiu au fost sesizată în urma ploilor torențiale, sibienii observând cantități mari de pet-uri în ape, pe raza municipiului. Conducerea Gărzii de Mediu a transmis, mai departe, că problema va fi soluționată de angajații municipalității de îndată ce apele se vor retrage.

”Vă aducem la cunoștință faptul că operatorul a procedat la remedierea aspectelor neconforme, respectiv curățarea cursului de apă al râului Cibin, în zona menționată. De asemenea, dorim să menționăm faptul că situația semnalată era cunoscută de către serviciul nostru, dar datorită debitului mare al râului, datorat ploilor, nu s-a putut interveni în momentul constatării”, a transmis directorul Marian Popa, într-un răspuns scris oferit Turnul Sfatului.

Vizualizari: 1552

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus