Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Accident la Dumbrăveni, după ce o șoferiță nu a acordat prioritate

Accident la Dumbrăveni, după ce o șoferiță nu a acordat prioritate

O șoferiță în vârstă de 22 de ani a fost rănită după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un alt autoturism. 

Accidentul s-a petrecut în localitatea Dumbrăveni, pe strada T. Ciparu. Din primele cercetări, autoritățile au constatat că tânăra nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, domiciliat în aceeași localitate, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Polițiștii rutieri continuă cercetările.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, pentru a-i acorda îngrijiri medicale șoferiței, care a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe Mediaș cu otoragie (n.r. Scurgere a unei cantități de sânge din ureche) și fractură de bază de craniu, conform slt. Alina Voina, din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus