Sâmbătă,
08.08.2020
Partial Noros
Acum
29°C

Un singur caz nou de Covid - 19 la Sibiu. Cinci persoane au fost externate

09 Iulie 2020 14:12

Un singur caz nou de Covid - 19 la Sibiu. Cinci persoane au fost externate

Dacă la nivel național ieri a fost cel mai grav bilanț de COVID-19, de la debutul pandemiei, cu 614 cazuri noi, în Sibiu nu s-a înregistrat decât un singur caz nou de infectare cu noul coronavirus. Ieri au fost externate cinci persoane, iar numărul persoanelor active cu SARS CoV-2 este în județ de 117.

La nivel național, bilanțul infecțiilor cu coronavirus a ajuns la 30.789 și până ieri, în întreaga țară, au fost prelucrate 809.663 de teste.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 685 de persoane, dintre care 640 adulți și 46 copii. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 516 de persoane, iar 53 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Ieri a fost a treia zi consecutivă în care nu s-a acordat nicio amendă după numărul consistent de amenzi dat în week-end. Vineri, sâmbătă și duminică, în județ au fost acordate 294 de amenzi, în valoare totală de 194.500 de lei. ”Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, în centre comerciale și zone adiacente, la unități de alimentație publică, zone de agrement, zone aglomerate, precum și mijloace de transport în comun”, anunță Prefectura Sibiu.

Ieri au participat la acțiuni 247 efective de poliție, jandarmerie și poliție locală. Au fost verificate cinci persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse și au fost verificate mijloacele de transport în comun. Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus