Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Wizz Air vinde astăzi bilete de la Sibiu la 9,99 euro

Wizz Air vinde astăzi bilete de la Sibiu la 9,99 euro

Compania aeriană Wizz Air a anunțat joi o promoție prin care vinde bilete la prețul de 9,99 de lei pentru cursele spre și dinspre Dortmund.

Compania zboară de mai multe ori pe săptămână de la Sibiu la Dortmund și învers.

”Wizz Air a anunțat astăzi un preț de 9,99EUR pentru 100.000 de bilete pe zborurile spre si dinspre Dortmund. Promoția e valabilă doar pe 9 iulie, pentru toți clienții, zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ”, au transmis reprezentanții companiei.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară  de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3110

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus