Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Alexandru Tomașevschi, candidat Pro România pentru Primăria Sibiu: Zona metropolitană în primul rând!

Alexandru Tomașevschi, candidat Pro România pentru Primăria Sibiu: Zona metropolitană în primul rând!

Zonă metropolitană, bună pentru urbanism, transport și Păltiniș, centru multifuncțional de expoziții peste Cazarma 90, reabilitarea Pieței Cibin, centru de agrement aqua-parc și un centru sportiv sunt prioritățile lui Alexandru Tomașevschi, cel care a fost timp de 30 de ani directorul Oficiului Registrul Comerțului, în situația în care va câștiga, alături de Pro România, alegerile pentru Primăria Sibiu. ”Atunci când ai pretenția ca sibienii să te voteze, o condiție minimă este să te prezinți. Am văzut că este o modă să ceri voturi oamenilor fără să spui cine ești”, și-a început astăzi discursul Alexandru Tomașevschi, în cadrul unei conferințe de presă în care președintele Pro România, Petru Florea a prezentat candidații organizației pentru Sibiu și Șelimbăr.

Tomașevschi și-a făcut un scurt rezumat al vieții profesionale din care nu au lipsit activitățile sale de la ORC, de la Curtea de Arbitraj a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură și Casa Județeană a Asigurărilor de Sănătate. ”Acum merg pe zona privată, pentru că o cunosc foarte bine. Ofer consultanță juridică firmelor cu care am considerat eu că merită să colaborez”, după cum a menționat candidatul.

Tomașevschi spune că are pentru Sibiu câteva idei proprii, dar și câteva proiecte inspirate din sondajul realizat de Banca Mondială cu privire la prioritățile pe care sibienii le văd pentru oraș. În primul plan: zona metropolitană. El a explicat că de aici se poate porni pentru a rezolva alte probleme ale orașului: centura de sud a municipiului, fonduri europene pentru infrastructură și dezvoltarea stațiunii Păltiniș. Alte obiective: centru multifuncțional de expoziții în locul parcării Cazarma 90, cu locuri de parcare în subsolul clădirii. ”De aici se poate ridica o construcție superbă, cu parcare subterană și intrare din Bulevardul Spitalelor”, supă cum a apreciat Tomașevschi, înlocuind acum ”o parcare, un maidan”. Alt plan prevede ridicarea unui centru sportiv pentru sportul de masă, însă nu în locul actualului stadion. În plus, nu este abandonat planul construcții unui aqua-parc, Tomașevschi precizând că pentru majoritatea punctelor din programul său electoral va veni cu planuri concrete, detaliate.

”În fiecare zi am discuții cu primari și viceprimari din județ”

Liderul Pro România Sibiu, Petru Florea, a precizat că în câteva zile listele de candidați se vor închide în județ și că nu este exclus ca pe ele să apară și actuali primari. ”În fiecare zi am discuții cu primari și viceprimari din județ. Este opțiunea fiecărui primar, fiecărui lider politic de a candida pe listele partidului pe care crede de cuviință. Cei care nu se mai regăsesc în partidul din care fac parte trebuie să știe că la Pro România vor găsi întotdeauna o ușă deschisă”, a precizat Florea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Marcel Ioan

Acum 3 ani

Mama ce de abureli !! Sa zicem ca nu stie ca pivnita cazarmii 90 este monument istoric clasa A si ca nu se poate misca acolo nici o caramida dapai sa construiesti un centru expozitional peste. Iar restul... sunt promisiuni pe care le-a facut si Fodor dar de care nu isi mai aminteste deloc sau pe care le-a anulat "schimband prioritatile"... Care or fi noile prioritati sigur nu stie nimeni, probabil nici ea :)))
Raspunde

Kokos 1

Acum 3 ani

Ne-am saturat de genul asta de oameni fosti securisti/comunisti.Avem nevoie de oameni tineri , cu alta mentalitate.
Raspunde

Pro Maneles

Acum 3 ani

Sigur.... partidul Ponta Turcitul, va face multe, pe langa moschei. Stim stim... legile justitiei, minciuni pe banda rulanta, furt, de la aceeasi terminati de 30 de ani incoace. Locul vostru e la puscarie sau la lada de gunoi a istoriei, rusinilor ce sunteti... voi, psd si alde cu tariceanu sunteti ultimele dejectii care ar trebui sa mai conduca ceva in orice tara de pe planeta asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus