Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

VIDEO-Pamflet hilar pe seama titulaturilor lui Constantin Chiriac. Reacția directorului TNRS

VIDEO-Pamflet hilar pe seama titulaturilor lui Constantin Chiriac. Reacția directorului TNRS

Un actor al Teatrului Mic a realizat un scurt video în care parodiază numeroasele titulaturi ale directorului Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, Constantin Chiriac. Acesta din urmă a reacționat la postarea artistului.

Imitând vocea și atitudinea lui Constantin Chiriac, actorul Alex Bogdan a enumerat o serie de titulaturi și funcții, într-un video de două minute denumit „Lista completă a funcțiilor lui Constantin Chiriac”. Filmarea a fost postată în urmă cu câteva zile și a strâns peste 600 de reacții de la cei care îl urmăresc pe artist, precum și câteva zeci de distribuiri și comentarii.

La solicitarea reporterului Turnul Sfatului, Constantin Chiriac a reacționat la postarea devenită virală. „E un pamflet, pe care l-am tratat ca atare. Avem cu toții dreptul de a ne exprima liber”, a spus directorul TNRS.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cezar C

Acum 3 ani

Dacă Alex Bogdan vine mâine să se angajeze la TNRS, îl angajează?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus