Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Nou record de infecții cu SARS CoV-2: 698 de cazuri noi. Numărul deceselor se apropie de 2000

Nou record de infecții cu SARS CoV-2: 698 de cazuri noi. Numărul deceselor se apropie de 2000

Vestea proastă este că numărul cazurilor noi de infecții cu noul coronavirus este în creștere, astăzi înregistrându-se un nou record: 698. Vestea bună este că în secțiile de terapie intensivă numărul internărilor nu este alarmant, cu doar două în plus față de ieri, la nivel național. Până astăzi, 1.871 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 24 decese, dintre care 16 bărbați și 8 femei. Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, cinci decese la categoria de vârstă 50-59 ani, patru decese la categoria de vârstă 60-69 ani, șapte decese la categoria de vârstă 70-79 ani și alte șapte decese la persoane de peste 80 de ani. 23 dintre decese sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. Pentru un deces nu au fost raportate comorbidități.

32.079 de români infectați

Până astăzi la ora 10, pe teritoriul României, au fost confirmate 32.079 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (SARS Cov-2). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.613 au fost externate, dintre care 21.414 de pacienți vindecați și 1.793 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare și 406 pacienți externați la cerere cu test pozitiv. În total, de la începutul pandemiei, 1.871 persoane diagnosticate cu infecție cu noul coronavirus au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 239 de pacienți. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 838.953 de teste și au fost testate 493.858 de persoane.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Oigo Kukuruku

Acum 3 ani

Sibiu, sa rezisti in continuare cu (cel mult) nr asta mic de cazuri! pe cei din sudul tarii (exceptie valcea si inca cateva) si din brasov ii rugam sa se considere in stare de urgenta (sau in faza dintre 15 mai si 1 iunie a starii de alerta) si sa nu-si paraseasca judetele! vad ca bucurestenii au chef de litoral si valea prahovei. ok, acolo sa ramana, nu mai la vest!
Raspunde

Toma Toma

Acum 3 ani

Doar 698 de cazuri noi?Nu ma surprinde deloc!Atata timp cat parlamentul este controlat de politicieni iresponsabili,atata timp cat cel mai inalt for juridic al tarii(CCR) canta in struna opozitiei,atata timp cat oameni fara minte isi fac publicitate electorala la doua televiziuni antinationale instigand la anarhie si nesupunere atata timp cat Avocatul Poporului este impotriva poporului si anuleaza amenzile date infractorilor si mai ales atata timp cat avem o parte de electorat credul,naiv sau de-a dreptul idiot toate aceste rezultate sunt logice,firesti si asteptate!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dan2 Cp

Acum 3 ani

comparati cu italia,germania,spania apoi cu ungaria,bulgaria oricum datele sint mincinoase
Raspunde

Io Nut

Acum 3 ani

Sunt sigur ca și lunile trecute erau mai multi infectați dar la noi abia de curand s-a început testarea mai serioasa. Pe de alta parte, la ce sa te aștepți de la toți cocalarii de rand, când: ludovicus face chefuri pe ascuns, fără masca și cu fumat în spațiu închis și pentru ciuma roșie totul e o conspirație... Sorry, bai, "conducatori" ratați, ați trăit degeaba pana acum, la ce exemple de purtare dați și la ce așteptați în schimb de la pleavă ;)
Raspunde

Catarama Viorel

Acum 3 ani

Kukuruku - in alte judete se testeaza gratis , la Sibiu mumu . Vrei test exista dar pe bani 180ron , saracule . Mumu de la PNL Sibiu . Unde sunt pcr-urile din donatii ??? Mumu de la Campean PNL Mumu de la directorii spitale Sibiu Mumu de la oraban si arahat !!! Treziti-va !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus