Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
26°C

O sibiancă care s-a cățărat pe statuile din Cetatea Alba Carolina și s-a fotografiat indecent a fost amendată cu 1.000 de lei

O sibiancă care s-a cățărat pe statuile din Cetatea Alba Carolina și s-a fotografiat indecent a fost amendată cu 1.000 de lei

O tânără în vârstă de 22 de ani, din judeţul Sibiu, a fost amendată cu 1.000 de lei de Poliţia Locală din Alba Iulia, după ce a urcat pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina pentru a-şi face fotografii pe care să le posteze pe contul său de socializare.

Sibianca care s-a cățărat pe statuile din Cetatea Alba Carolina și s-a fotografiat în poziții indecente afost  identificată și amendată, ca urmare a imaginilor apărute pe rețelele de socializare. Acesta și-a recunoscut fapta și a șters toate imaginile postate online. Polițiștii i-au aplicat amenda maximă permisă de lege, în valoare de 1.000 de lei, transmite Primăria Alba-Iulia, pe pagina oficială de Facebook.

"Urmare a imaginilor apărute pe rețelele de socializare în care o tânără s-a fotografiat în diferite ipostaze, mai puțin decente și civilizate, cu statuile din Cetatea Alba Carolina, Poliția Locală Alba Iulia s-a autosesizat și a demarat cercetări. Astfel, a fost identificată U.D.M cu domiciliul în județul Sibiu, în vârstă de 22 de ani. Pentru gestul său a fost sancționată contravențional cu amenda maximă prevăzuta în valoare de 1.000 lei conform art. 2 alin. (1) din Legea 61/91 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice republicată. U.D.M. a recunoscut fapta și a șters toate imaginile de pe contul său de socializare" (Primăria Alba Iulia)

Vizualizari: 8507

Comentarii

2 comentarii

Igor Dmitri

Acum 1 an

Sigur e de le VaLensia
Raspunde

Ion Robot

Acum 1 an

Maimutele se catara...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus