Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
2°C

O sibiancă care s-a cățărat pe statuile din Cetatea Alba Carolina și s-a fotografiat indecent a fost amendată cu 1.000 de lei

O sibiancă care s-a cățărat pe statuile din Cetatea Alba Carolina și s-a fotografiat indecent a fost amendată cu 1.000 de lei

O tânără în vârstă de 22 de ani, din judeţul Sibiu, a fost amendată cu 1.000 de lei de Poliţia Locală din Alba Iulia, după ce a urcat pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina pentru a-şi face fotografii pe care să le posteze pe contul său de socializare.

Sibianca care s-a cățărat pe statuile din Cetatea Alba Carolina și s-a fotografiat în poziții indecente afost  identificată și amendată, ca urmare a imaginilor apărute pe rețelele de socializare. Acesta și-a recunoscut fapta și a șters toate imaginile postate online. Polițiștii i-au aplicat amenda maximă permisă de lege, în valoare de 1.000 de lei, transmite Primăria Alba-Iulia, pe pagina oficială de Facebook.

"Urmare a imaginilor apărute pe rețelele de socializare în care o tânără s-a fotografiat în diferite ipostaze, mai puțin decente și civilizate, cu statuile din Cetatea Alba Carolina, Poliția Locală Alba Iulia s-a autosesizat și a demarat cercetări. Astfel, a fost identificată U.D.M cu domiciliul în județul Sibiu, în vârstă de 22 de ani. Pentru gestul său a fost sancționată contravențional cu amenda maximă prevăzuta în valoare de 1.000 lei conform art. 2 alin. (1) din Legea 61/91 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice republicată. U.D.M. a recunoscut fapta și a șters toate imaginile de pe contul său de socializare" (Primăria Alba Iulia)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 9293

Comentarii

2 comentarii

Igor Dmitri

Acum 2 ani

Sigur e de le VaLensia
Raspunde

Ion Robot

Acum 2 ani

Maimutele se catara...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus