Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Candidații Alianței USR-PLUS pentru primăriile din județ

Candidații Alianței USR-PLUS pentru primăriile din județ

Alianța USR-PLUS va avea candidați la funcția de primar în 31 de localități din județ, însă până astăzi au fost desemnați candidați definitiv în doar 24 de localități. Dacă pentru Sibiu s-a anunțat oficial candidatura președintelui PLUS Sibiu, Raul Apostoiu, în celălalt municipiu al județului va candida Sergiu Crișan. Absolvent al Universității de Petrol și Gaze Ploiești, candidatul USR-PLUS s-a mutat în Mediaș în urmă cu 10 ani, fiind născut în orașul Târnăveni, județul Mureș.

În Avrig va candida Cristian Bujan, la Cisnădie – Rodica Velțan, la Copșa Mică - Matefi Rezsö, la Dumbrăveni - Ovidiu Stafie și la Tălmaciu – Ovidiu Tiution. În celelalte orașe din județ, candidații alianței urmează a fi validați în zilele următoare. Nu vor fi însă candidați în orașele Miercurea Sibiului și Ocna Sibiului.

De asemenea, candidați la funcția de primar vor mai fi în 22 de comune, însă la această dată doar în 17 dintre acestea sunt stabilite definitiv numele. Aici figurează și Lino Magliano, italianul care va candida din partea Alianței USR PLUS în comuna Porumbacu de Jos.

La Ațel va candida Karl Heinz Pelger (50 de ani). Acesta a candidat la funcția de primar și în 2012, reprezentând FDGR. Nu a fost departe de victorie, a obținut atunci 344 de voturi, reprezentând 42,20% din voturi, cu 38 de voturi mai puține decât primarul ales în 2012, Sergiu Moldovan, care a candidat din partea USL.  

Pe listă apar și patru doamne: e vorba de Rodica Velțan, care va candida pentru Primăria orașului Cisnădie, Sanda Șerban – Brateiu, Lacrima Elena Scripcaru – Cristian și Rodica Suciu – Valea Viilor.

”Sunt oameni cu care, să vorbim în termeni sibieni, nu ți-e rușine să mergi cu ei pe uliță”

Liderul USR, Dan Barna, a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când a prezentat candidații la primăria Sibiu și la președinția Consiliului Județean că Alianța USR PLUS va intra în alegeri fără presiune.”Nu am stabilit o cifră pentru că miza este să-i convingem pe oameni că este cu adevărat nevoie de o schimbare și în oferta noastră politică sunt oameni cu care, să vorbim în termeni sibieni, nu ți-e rușine să mergi cu ei pe uliță. (...) Sibienii au acum alternativa. Cred că acești colegi sunt oameni care pot duce Sibiul mai departe”, a spus Barna.

 

Lista candidaților la funcția de primar ai Alianței USR-PLUS la alegerile locale

 1. Mun. Sibiu - Raul Apostoiu
 2. Mun. Mediaș - Sergiu Crișan
 3. Agnita -
 4. Avrig - Cristian Bujan
 5. Cisnădie - Rodica Veltan
 6. Copșa Mică - Matefi Rezsö
 7. Dumbrăveni- Ovidiu Stafie
 8. Săliște –
 9. Tălmaciu - Ovidiu Tiution

 

 1. Alma - 
 2. Altîna - Aron Bucsa
 3. Aţel - Pelger Karl Heinz
 4. Biertan - Ilarion Negru
 5. Bîrghiş - Sanda Șerban
 6. Brateiu - Constantin Balan
 7. Chirpăr - Trandafir Stănuleț
 8. Cristian - Lacrima Elena Scripcaru
 9. Micăsasa - Timotei Pacurar
 10. Moşna - Ioan Diac
 11. Nocrich - Alexandru Tricolici
 12. Porumbacu de Jos - Lino Magliano
 13. Racovița –
 14. Roşia - Emil Cârstea
 15. Şeica Mare - Octavian Sechel
 16. Şeica Mică –
 17. Șelimbăr -
 18. Slimnic -
 19. Şura Mare - Ioan Dragotă
 20. Şura Mică -
 21. Târnava - Alexandru Ungur
 22. Valea Viilor - Rodica Suciu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 5612

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ioan Albabei

Acum 2 ani

Nu-i cunosc pe niciunu. Toți vor să agațe scaunul..
Raspunde

Ghita C

Acum 2 ani

Ce schimbare sa aduceti atata timp cat sunteti la fel de hoti ca si restul? Vreti sa ajungeti si voi la ciolan. Incercati sa ii pacaliti pe oameni ca sunteti altfel. Nu sunteti. Sunteti doar mai noi si mai flamanzi. Aceleasi jocuri, aceeasi mizerie. USR+PLUS+PSD+PNL+restul=LOVE De asta au si plecat oamenii capabili de langa voi. Ati avut grija sa ramana doar cei care sa va imparta pliantele si care nu au nimic altceva de zis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus