Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Spitalul Județean Sibiu va efectua contra-cost teste pentru detectarea COVID-19

Spitalul Județean Sibiu va efectua contra-cost teste pentru detectarea COVID-19

Laboratorul Clinic de Analize Medicale al Spitalului Județean va efectua începând de mâine, la cerere și contra cost, analize RT-PCR COVID-19.

Prețul unui test este 300 lei, iar limita este de 25 de testări pe zi. Eliberarea rezultatului se face în maxim 48 de ore, de luni până vineri, transmit reprezentanții unității medicale.

Programările se fac telefonic la 0269215050, interior 430, de luni până vineri între orele 11.00-15.00 iar prelevarea probelor va avea loc zilnic între orele 10.00 – 11.00, prin exsudat nazofaringian. Pacienții trebuie să țină cont că prelevarea trebuie realizată înainte de toaletarea cavităţii bucale sau consumarea de alimente sau lichide. 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Pacalit Fraer

Acum 3 ani

Prostii care au donat , acum platesc pentru test . Gunoi .
Raspunde

John Doe

Acum 3 ani

Au terminat cu testarea grupelor de risc si trec pe testare contra-cost? Cum e cu aparatura luata din donații? Pina nu demult plangeau ca nu au aparatura, echipamente, teste. S-au mobilizat oamenii si firmele si au donat sume considerabile ca acum cineva să se gândească sa faca si niscaiva profit. De ce nu lasa privatii sa faca teste la cerere contra cost?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus