Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Cinci cazuri noi la Sibiu. 53 de sibieni infectați cu SARS CoV-2 în această lună

Cinci cazuri noi la Sibiu. 53 de sibieni infectați cu SARS CoV-2 în această lună

Numărul sibienilor infectați cu SARS CoV-2 a ajuns în această lună la 53, media fiind de 4 cazuri pe zi. Media în luna iunie a fost de 4,96, în timp ce în luna mai media cazurilor noi a fost de 6,38 pe zi. În luna aprilie această medie era de 9,8 cazuri noi pe zi. În județ, în acest moment sunt 118 cazuri active de infecție cu SARS CoV-2.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 707 de persoane, dintre care 660 adulți și 47 copii. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 533 de persoane, iar 56 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Ieri au fost externate patru persoane din spitalele sibiene.

În cursul zilei de ieri, forțele de ordine au acordat o singură amendă, în valoare de 500 de lei, pentru lipsa purtării măștii de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 7 societăți, a fost aplicată 1 sancțiune contravenționale (avertismente).

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus