Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

Cursele de noapte din Sibiu: 5000 de lei amendă și permisul suspendat

Cursele de noapte din Sibiu: 5000 de lei amendă și permisul suspendat

Mai mulți șoferi s-au ales cu amenzi și chiar permisul de conducere suspendat, după ce au fost surprinși de radare conducând cu dublul vitezei permise în zonă. Controalele s-au desfășurat în zona cartierului Avantgarden.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au desfășurat azi-noapte, între orele 23 – 01, o acțiune punctuală pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză excesivă, în localitatea Șelimbăr, pe Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu, în zona cartierului Avantgarden.

În cursul celor două ore de monitorizare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, polițiștii rutieri au depistat și sancționat zece conducători auto care circulau cu viteză peste limita legal admisă, trei dintre aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă, dar și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, după ce aparatura radar i-a înregistrat circulând cu viteze cuprinse între 107 – 116 km/h pe un tronson de drum unde limita de viteză maxim admisă este de 50 km/h, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Totodată, cinci participanți la trafic au fost sancționați pentru neportul centurii de siguranță și alte abateri.

În total, în cursul acestei acțiuni nocturne au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.075 de lei, au fost reținute 3 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare (folii neomologate aplicate pe geamurile autovehiculului).

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Mr Titusu

Acum 3 ani

La mai multe!!! In mai multe zone ale orasului!
Raspunde

Dan NISTOR

Acum 3 ani

Sa pofteasca RADARUL si pe str.Magheranului sa vada ce curse de viteza sunt pe acolo,respectiv ce depasiri !!!
Raspunde

Sibian Sibian

Acum 3 ani

De asemenea spe Calea Turnisorului i=as invita pe domnii sa vada cu ce viteza se circula de la bariera cfr spre sensul giratoriu dinspre viaduct.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus