Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Romania Photo Tours te învață să captezi cele mai frumoase momente din viața ta

Romania Photo Tours te învață să captezi cele mai frumoase momente din viața ta

Născută cu ajutorul unor fonduri europene, o afacere din Sibiu s-a dezvoltat în ultimii ani, devenind într-un final visul oricărui iubitor de călătorii și fotografie. Indiferent dacă ești specialist în fotografie sau doar amator, vei regăsi alături de Romania Photo Tours locurile care cu siguranță îți vor rămâne în minte pentru mult timp, dar și în albumul foto. Totodată, aici vei învăța cum să realizezi cele mai frumoase fotografii, mici tips and tricks de care te vei folosi în viitor pentru a imortaliza cele mai importante momente ale vieții.

Învățați cum să opriți timpul în loc și să salvați, pentru totdeauna, unele din cele mai deosebite momente din viețile voastre, alături de Romania Photo Tours. Aici aveți ocazia de a învăța câteva secrete care vor transforma orice fotografie într-una de invidiat, reușind să captați nu doar imaginea, dar și sentimentul din spatele ei. Un botez, o nuntă sau pur și simplu o excursie superbă pe care ați vrea să o țineți minte, toate acestea le veți putea imortaliza ca un fotograf profesionist, cu ajutorul unui workshop.

Veți avea oportunitatea de a vedea cu alți ochi lumea din jurul vostru – prin lentila aparatului. Descoperiți cele mai bune ore pentru anumite fotografii, dar și unghiuri și setări importante ale aparatului care transformă orice imagine într-una de calitate, la care cu drag vă veți întoarce de fiecare dacă când vă va fi dor.

Ce se întâmplă la un workshop de fotografie de călătorie?

Un fotograf cu experiență alege locațiile ideale în care vă puteți pune la încercare abilitățile și să dobândiți în același timp unele noi. Dacă sunteți dornici să deslușiți tainele fotografiei, acesta este locul perfect.

Veți merge alături de specialist în locația aleasă și veți învăța ce înseamnă un moment bun pentru fotografiat, când este lumina perfectă, dar și cum să pozați un peisaj, o persoană, cetăți sau animale. Într-un astfel de workshop timpul nu este o problemă. Veți aștepta atât cât este nevoie, pentru a prinde ora potrivită, poziția subiectului așa cum o doriți pentru fotografie și multe alte aspecte ce țin de secretul unei poze memorabile.

„Învățarea se face la modul practic, pe teren, cu aparatul foto în mână și cu subiectul fotografic în față. După participarea la un prim workshop apar deja primele îmbunătățiri pentru cei începători. Învață să folosească mai bine aparatul foto și, cel mai important, își dezvoltă ochiul fotografic. Partea tehnica se învață repede însă ochiul fotografic, ca orice talent, îl ai ori ba. Vestea bună însă este că poți lucra la el și în timp ajungi maestru”, spune Daniel Roșca, ghid de turism pasionat de fotografie și care are experiență de mai bine de 9 ani în organizarea excursiilor culturale și de fotografie.

Cu fiecare fotografie realizată și fiecare truc învățat, veți descoperi cum albumele de familie arată din ce în ce mai bine și mai profesionale.

Oportunitatea ideală pentru a crea prietenii

Workshop-urile vă oferă și cadrul perfect pentru a întâlni alți pasionați de fotografie și călătorii, cu care puteți schimba idei și cunoștințe, dar cu care veți și lega, inevitabil, prietenii.

Unii merg în grup la vânătoare, alții la pescuit, cu bicicletele sau în drumeții. Pentru mulți fotografia devine un hobby păstrat cu drag, pentru alții poate să devină chiar o carieră. „E bine și chiar sănătos să avem un hobby, să călătorim, să explorăm, să învățăm, să apreciem frumosul.”

Primele workshop-uri organizate anul acesta vor avea loc între 23-26 iulie și 13-16 august, în Sibiu și împrejurimi. Pentru a fi la curent cu noutățile vă invităm să vă înscrieți în grupul de Facebook Ture Foto in Romania unde vor fi postate evenimentele organizate în viitor.

Așadar, alegeți perioada preferată și workshop-ul ideal pentru voi, nu uitați să încărcați aparatul foto și să porniți la drum încărcați cu voie bună și dorința de a experimenta.

Cum puteți să contactați Romania Photo Tours

Adresa: Strada Jina nr. 17, Sibiu, Romania

info@romania-photo-tours.com

0755 365 778

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Maria Https://www.printrecarti.ro/

Acum 2 ani

Multumesc mult pentru informatie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus