Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Stradă blocată pentru un sibian care dormea prea adânc FOTO

Stradă blocată pentru un sibian care dormea prea adânc FOTO

Pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență pentru a debloca un apartament, pe strada Rahovei, după ce proprietarul nu a răspuns la ușă unei rude. Într-un final salvatorii au descoperit că de fapt sibianul pentru care a fost dată alerta dormea pur și simplu prea adânc pentru a auzi bătăile insistente în ușă.

Urmare a unui apel venit pe numărul unic de urgență 112, prin care a fost solicitată deblocarea unui apartament, în care se afla un bărbat care nu răspundea la ușă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu o autospecială de salvare de la înălțime și una de descarcerare, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al instituției.

Pompierii au pătruns în locuința aflată la etajul 9 al clădirii, cu ajutorul autospecialei de salvare de la înălțime și au găsit bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, dormind în casă, fără probleme medicale, arată sursa citată.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus