Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Stradă blocată pentru un sibian care dormea prea adânc FOTO

Stradă blocată pentru un sibian care dormea prea adânc FOTO

Pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență pentru a debloca un apartament, pe strada Rahovei, după ce proprietarul nu a răspuns la ușă unei rude. Într-un final salvatorii au descoperit că de fapt sibianul pentru care a fost dată alerta dormea pur și simplu prea adânc pentru a auzi bătăile insistente în ușă.

Urmare a unui apel venit pe numărul unic de urgență 112, prin care a fost solicitată deblocarea unui apartament, în care se afla un bărbat care nu răspundea la ușă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu o autospecială de salvare de la înălțime și una de descarcerare, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al instituției.

Pompierii au pătruns în locuința aflată la etajul 9 al clădirii, cu ajutorul autospecialei de salvare de la înălțime și au găsit bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, dormind în casă, fără probleme medicale, arată sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus