Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Purtătoarea de cuvânt a Prefecturii, „mândra” lui Furdui Iancu jr. în primul lui videoclip

Purtătoarea de cuvânt a Prefecturii, „mândra” lui Furdui Iancu jr. în primul lui videoclip

Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu a acceptat provocarea de a juca rolul mândruței în primul videoclip a lui Tudor Furdui Iancu, fiul îndrăgitului cântăreț de muzică populară Nicolae Furdui Iancu. Tânărul a moștenit talentul tatălui său și și-a lansat primul videoclip intitulat „Haida, mândră, să mă vezi!”. Videoclipul este filmat în satul bunicilor din Munții Apuseni, la Sohodol, locul nașterii lui Nicolae Furdui Iancu și a fost realizat de sibienii Claudiu Boica și Bogdan Tătăroiu de la CBO Films.

Andrea Ștefan este purtător de cuvânt al Prefecturii din Sibiu din luna martie a acestui an. Printre îndatoririle de serviciu și susținerea lucrării de licență la cea de-a doua facultate de care a urmat-o, Andreea a găsit timp și pentru a se alătura unui proiect propus de Tudor Furdui Iancu, pe care îl cunoștea de ceva vreme. Este vorba despre participarea, în rol de frumoasă mândruță, în primul videoclip realizat de tânărul interpret de muzică populară.

„Pe Tudor îl știu de ceva vreme, dar prietenia noastră s-a legat în urmă cu aproximativ un an și jumătate când eram acasă la părinții mei, în Tg. Mureș, iar el în acea perioadă lucra acolo. Având acolo un cerc de cunoștințe comune, am ajuns să discutăm despre revenirea lui pe scenă, întrucât a avut o perioadă de pauză. Fiind pe atunci studentă, la Marketing, i-am dat câteva sfaturi în această direcție. Așa am început să ne cunoaștem și am ajuns să ne împrietenim”, povestește Andreea.

Participarea Andreei la realizarea videoclipului a fost mai mult întâmplătoare, spune fata.

„Din discuțiile pe care le aveam, și datorită faptului că nu eram străină de colaborări pe partea aceasta, Tudor a considerat că sunt potrivită să joc rolul de mândruță în primul său videoclip. Am acceptat provocarea lui și am început să gândim împreună acest proiect. Nu este primul de acest fel pentru mine, dar cu siguranță este unul dintre cele mai dragi sufletului meu, pentru că în acest proiect, comparativ cu altele pe care le-am avut, am lucrat de la bun început, practic am avut ocazia să îmi aduc și eu contribuția, nu doar fizic, prin apariție ci și cu idei. De multă vreme, ori de câte ori am avut ocazia, am acceptat să mă implic în proiecte frumoase. Cele mai multe dintre acestea au fost pe parte de fotografie, pe video am mai filmat în trecut un videoclip tot de muzică populară, dar au fost și alte proiecte de promovare pe care le-am filmat”, mai spune Andreea.   

Tânăra spune că nu a cochetat niciodată cu muzica populară, chiar dacă a lucrat în radio și i-a plăcut foarte mult, însă se simte legată de costumele populare, în mod special de moștenirea lăsată de bunica și străbunica ei, o colecție de ii din zona Sibiului. Povestește că apreciază foarte mult munca migăloasă pe care femeile o făceau mai demult pentru crearea acestor haine. Să fie alături de Tudor Furdui Iancu în primul lui videoclip nu a fost o decizie grea pentru ea, chiar dacă timpul ei este limitat de îndatoririle de serviciu și de pregătirea lucrării de licență.  

„Întotdeauna am fost o persoană ambițioasă și activă. A fost o primăvară foarte aglomerată, dar dincolo de greutăți și situații neplăcute, mai ales cele generate de pandemie am încercat mereu să văd părțile pozitive. Munca la Prefectură este una dintre cele mai interesante provocări din viața mea, cu atât mai mult cu cât a început în plină stare de urgență. Nu a fost ușor de gestionat, dar am încercat și încerc în continuare să dau tot ce am mai bun și să fac față fiecărei zile, pentru că nici una nu seamănă cu cealaltă. Cât despre licență, sunt bucuroasă că am finalizat și cea de-a doua facultate. Norocul meu a fost că am avut doar examenul de licență, studiile le-am finalizat vara trecută. Proiectele faine au făcut mereu parte din viața mea. Mereu am încercat să mă înconjor de oameni frumoși, de la care pot învăța lucruri noi, alături de care pot evolua personal și profesional. În spatele oricărui proiect reușit, sunt de fapt oameni faini și cred că acesta e cel mai important lucru”, spune Andreea Ștefan.

La filmări s-a simțit ca într-un colț de rai

După o perioadă foarte aglomerată la muncă, după o stare de urgență și aproape două de alertă, Andreea spune că a savurat la maxim fiecare secundă petrecută în inima naturii, într-un colț de rai, la Sohodol, județul Alba.

„Plăcerea a fost cu atât mai mare cu cât l-am avut alături și pe domnul Nicolae Furdui-Iancu, tatăl lui Tudor, care ne-a făcut să ne simțim ca la mama acasă. Între multe zile ploioase, am avut parte de vreme bună și am reușit să ducem la bun sfârșit un proiect la care am început să lucrăm încă din iunie 2019. Filmările au fost o plăcere și relaxare pentru mine, iar rezultatul sper să fie pe sufletele cât mai multor oameni”, mai spune tânăra.

Andreea Ștefan, Tudor Furdui Iancu și echipa de filmare formată din Claudiu și Bogdan

Pe da altă parte, și Tudor Furdui Iancu este încântat de rezultat și spune că Andreea a fost perfectă în rolul de mândruță.  

„Andreea este o fată frumoasă și inteligentă, care s-a încadrat perfect în rolul de mândruță și totodată, fiind din zona Ardealului s-a potrivit foarte bine și în peisajul pitoresc al Munților Apuseni, având o fizionomie și o ținută caracteristică oamenilor care au trăit în aceste locuri minunate, ale României pline de tradiții și obiceiuri autentice românești. Colaborările noastre nu au început și nici nu se opresc la acest videoclip! Consider că este important să ai lângă tine oameni de echipă, oameni implicați și care pun suflet în ceea ce fac! Acest videoclip a devenit o realizare pentru mine, datorită implicării unor oameni minunați! Pe pe această cale mulțumesc tuturor, în special echipei de filmare CBO Films, Claudiu și Bogdan, dar și Andreei pentru tot sprijinul acordat!”, spune Tudor Furdui Iancu pentru Turnul Sfatului.

Mai jos puteți urmări videoclipul

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus