Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

13 șoferi au rămas fără permis de conducere, în două ore

13 șoferi au rămas fără permis de conducere, în două ore

Polițiștii rutieri au reținut ieri, în două ore, 13 permise de conducere și au aplicat 32 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.000 de lei.

Autoritățile din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au desfășurat, între orele 10:30 și 12:30, o acțiune punctuală pe linia prevenirii producerii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică.

Din totalul de sancțiuni, 25 au fost aplicate conducătorilor auto care au fost depistați încălcând regimul legal de viteză, în cazul a șapte dintre aceștia fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, după ce au fost înregistrați de dispozitivul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 și 124 km/h în localitate, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Alți cinci șoferi au fost amendați și sancționați complementar cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile pentru că au efectuat manevra de depășire neregulamentară.

Pentru alte abateri au fost aplicate două sancțiuni contravenționale și a fost reținut un permis de conducere (perioadă de valabilitate expirată).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus