Duminică,
17.10.2021
Innorat
Acum
10°C

Director al Continental Sibiu, reales în fruntea Clubului Economic German Transilvania

Director al Continental Sibiu, reales în fruntea Clubului Economic German Transilvania

Harald Friedrich, directorul al departamentului de producție Connected Car Networking din cadrul Continental Sibiu, a fost reconfirmat în funcția de președinte al DWS. În noul mandat de doi ani, Clubul economic are, însă, un nou director executiv.

Realegerea lui Harald Friedrich în fruntea Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbürgen (DWS – Clubul Economic German Transilvania) este văzută drept o confirmare a ”muncii plină de succes din trecut”, se arată în comunicatul prin care reprezentanții DWS anunță concluziile adunării generale ordinare care a avut loc la finele lunii trecute.

”Noul consiliu director s-a reunit pe 1 iulie 2020, iar sarcinile din cadrul consiliului au fost împărțite după cum urmează: Harald Friedrich rămâne președintele, Alexander Firsching este vicepreședinte, Wolfgang Köber - director executiv, Wolfgang Alexander Guib - casier, iar Stephan Braune, Josef Rückert și Jürgen Schmidt sunt consilieri economici”, se arată în comunicatul remis redacției Turnul Sfatului de către DWS. Președintele de onoare al Clubului economic german Transilvania rămâne consulul Germaniei la Sibiu, Hans Erich Tischler.

Wolfgang Köber (Machbach SRL), noul director executiv, vine pe locul ocupat în mandatul trecut de către Paul Mezei (A&M Doors SRL-D și, totodată, consilier local al Sibiului). În lista schimbărilor mai intră și numirea lui Alexander Firsching (Bosch Automotive SRL) pe postul de vicepreședinte, în locul lui Jürgen Schmidt ((JS Technology & Consultanta). Tot ca noutate este intrarea în consiliul director al unui reprezentant al Star Transmission Assembly din Sebeș - Josef Rückert.

De la stânga la dreapta: Alexander Firsching, Jürgen Schmidt, Harald Friedrich, Wolfgang Köber, Josef Rückert și Wolfgang Alexander Guib. Sursa foto: DWS

”Clubul Economic German Transilvania este un forum pentru stabilirea de contacte între întreprinzătorii ambelor ţări şi cooperează strâns cu Camera de Comerţ Germano-Română şi alte cluburi economice din Transilvania. Şi în viitor se doreşte dezvoltarea relaţiilor cu autorităţile locale şi organizaţiile economice din judeţele Sibiu, Alba şi Hunedoara. Clubul este de asemenea activ şi în domeniul cultural şi caritativ şi îşi demonstrează în felul acesta legătura sa profundă cu societatea de aici”, se mai arată în comunicatul emis de DWS.

Printre proiectele în care asociația cu sediul în Sibiu s-a implicat în ultimul mandat intră cele referitoare la reactivarea vechilor școli profesionale sub forma învățământului dual, dar și o serie de seminarii, dezbateri și întâlniri organizate pe diferite subiecte.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus