Vineri,
18.09.2020
Partial Noros
Acum
21°C

FOTO-Răbdare multă, lucrările pe Valea Oltului mai durează o lună și jumătate

21 Iulie 2020 14:58

FOTO-Răbdare multă, lucrările pe Valea Oltului mai durează o lună și jumătate
Directorul general adjunct al CNAIR a vizitat marți șantierul de la Câineni, pe Valea Oltului, anunțând cu această ocazie și un termen posibil pentru finalizarea lucrărilor.
 
Directorul General Adjunct al CNAIR, Ovidiu Marian Barbier, a vizitat astăzi lucrările de consolidare a părții carosabile și construire a unui nou zid de sprijin de pe DN7, Câineni Mari.
"Lucrarea este de o importanță enormă avand în vedere că este una dintre cele mai circulate porțiuni de drum din România. Se lucrează în condiții foarte grele, cu apele Oltului în continuă creștere/scădere. Am asistat la forarea coloanei cu nr 170 din totalul de 180. În paralel se lucrează la execuția armaturii radierelor și betonarea acestora, zi lumină până în jur de orele 23:00. Înțelegem disconfortul conducătorilor auto și regretam acest aspect! Însă apelez pe aceasta cale la înțelegere pentru că aceasta lucrare va fi finalizată în jurul datei de 15 septembrie. În vederea fluidizarii parțiale a traficului pe perioada necesară finalizarii lucrărilor, am instituit o restricție pe perioada weekendurilor pentru traficul de marfa peste 7,5t", a declarat directorul general adjunct al CNAIR.

Vizualizari: 1217

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mc D

Acum 1 lună

Rabdare tot avem...de vreo 30 de ani incoace...si mai asteptam inca vreo minim 15 de acum incolo...incompetenta la ea acasa!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus