Sâmbătă,
18.09.2021
Parțial Noros
Acum
15°C

Efectele crizei economice. Best Credit IFN: ”Numărul cererilor a crescut”

Efectele crizei economice. Best Credit IFN: ”Numărul cererilor a crescut”

Reprezentanții instituțiilor financiare nebancare spun că numărul solicitărilor pentru acordarea de credite este în creștere, inclusiv în zona Sibiului, pe măsură ce criza economică cauzată de pandemia de coronavirus se adâncește.

Numărul de cazuri noi de coronavirus în România depășește record după record în ultimele săptămâni, iar starea de incertitudine se răsfrânge asupra locurilor de muncă. În aceste condiții, în care veniturile sunt afectate sau devin nesigure, mulți oameni aleg să ia un credit pentru a-și finanța nevoile personale curente.

”Observăm o creștere a numărului de cereri în ultima perioadă și estimările noastre ne indică faptul că numărul celor care au nevoie de un credit în perioada următoare este pe un trend ascendent”, spune Lavinia Ungureanu, directorul general al Best Credit IFN.

Unele dintre motivele principale pentru care oamenii aleg să solicite un credit îl reprezintă scăderea veniturilor personale și posibilitatea relativ ușoară de a accesa banii, doar cu buletinul. Alte motive pentru alegerea unui credit rapid țin de dorința de redecorare a locuinței, dat fiind faptul că oamenii petrec mai mult timp în casă din cauza pandemiei.

”Cei mai mulți dintre clienții noștri aleg să apeleze la un credit pentru a acoperi cheltuielile de zi cu zi, să compenseze diminuarea veniturilor. De cele mai multe ori creditele sunt pe termen scurt, undeva între 12 și 18 luni, maxim până în doi ani”, mai spune Lavinia Ungureanu, director general al Best Credit IFN.

Cei interesați pot aplica pentru un credit on-line, fără munți de acte, direct din confortul casei si pot primi banii în maximum 24 de ore. Totul se face on-line, rapid și eficient.

Persoanele care doresc să obțină un credit on-line rapid pot găsi mai multe detalii sau pot aplica urmărind acest link.

Comentarii

1 comentarii

Che Guevara

Acum 1 an

Cămătari cu acte !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus