Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Bloc de vânzare în Bruiu la preț de garsonieră în Sibiu

Bloc de vânzare în Bruiu la preț de garsonieră în Sibiu

Singurul bloc din comuna Bruiu este scos la licitație ca urmare a insolvenței firmei care îl deținea.

”Este un bloc folosit de muncitori, nu este la standardele unei locuințe noi”, este avertismentul legat de vânzarea clădirii cu parter și etaj. Clădirea scoasă la licitație beneficiază și de un teren de 713 mp, pe care este construită și o magazie. Prețul stabilit pentru vânzarea la licitație este de 30.090 de euro, la care se adaugă TVA (35.807 euro, cu tot cu TVA). Comparativ cu prețurile de pe piața imobiliară a Sibiului, blocul din comuna aflată la 60 de km de reședința de județ este mai ieftin chiar decât o garsonieră.  

Blocul va fi scos la vânzare în cadrul unei licitații organizată pentru executarea mai multor bunuri ale Austin Meats (fosta societate Carmolimp). Licitația este programată pentru ziua de 4 august 2020, la sediul din București al Casei de insolvență Transilvania, administratorul judiciar al Austin Meats.

Vizualizari: 1770

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus