Marţi,
02.03.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Lufthansa anunță reluarea zborurilor din Sibiu. Din toamnă

Lufthansa anunță reluarea zborurilor din Sibiu. Din toamnă

Reprezentanții companiei aeriene Lufthansa anunță că au stabilit data de reluare a curselor regulate pe Aeroportul Internațional Sibiu, după ce acestea au fost suspendate din cauza pandemiei de Covid-19.

Reluarea zborurilor regulate de operatorii companiei germane a fost anunțată de reprezentanții Aeroportului sibian. ”Reprezentanții companiei aeriene Lufthansa au anunțat că, începând de luni, 7 septembrie, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre München, operate la aeroportul sibian vor fi reluate. Zborurile vor fi operate în zilele de luni, miercuri, joi și vineri”, se arată în anunțul transmis de către AIS redacției Turnul Sfatului.

În prezent la aeroportul sibian sunt operate curse spre Frankfurt Hahn, Dortmund, Londra, Memmingen, Madrid, Stuttgart, Nurnberg, Karlsruhe Baden-Baden, mai arată reprezentanții AIS.

Zborurile Austrian către Viena sunt, în continuare, suspendate până la finele acestei luni, după ce autoritățile austriece au decis să reconsidere accesul persoanelor din România ca urmare a creșterii numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

La Aeroport cu trei ore înainte de zbor

Reprezentanții AIS anunță că în aeroport purtarea măștii este obligatorie, ca măsură de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2. ”Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se face cu trei ore înainte de ora programată pentru decolare! Efectuați check-in-ul on-line în măsura în care este posibil”, mai transmit reprezentanții Aeroportului, care cer pasagerilor să respecte semnele și marcajele din zona terminalului.

Vizualizari: 1933

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Erlkonig Von Erle

Acum 7 luni

conducerea lu' aeroportu', da de ce să te prezinți cu 3 ore înainte?v să-și facă terasa de lăngă aeroport vânzare? să stea lumea înghesuită în spațiul ăla mic de după security check. Aveți etaj, de ce nu-l amenajați pentru așteptare? un lounge, ceva? wifi l-ați reparat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus