Joi,
22.10.2020
Cer Senin
Acum
18°C

Mood Fresh: descoperă bucuria de a bea un preparat fresh și sănătos, într-o locație deosebită

29 Iulie 2020 13:36

Mood Fresh: descoperă bucuria de a bea un preparat fresh și sănătos, într-o locație deosebită

Mood Fresh ne așteaptă vara aceasta într-o locație nouă, cu totul specială, cu preparate dintre cele mai delicioase și cu adevărat sănătoase. Cele mai pure băuturi pe care le veți încerca vreodată, pregătite cu dăruire de fiecare dată, vă vor transforma stilul de viață și starea generală, în toate cele trei aspecte esențiale ale ei – minte, trup și suflet – de aici și denumirea – Mood Fresh.

O afacere pornită din pasiunea pentru sănătate, Mood Fresh Sibiu a apărut în 2012, sub denumirea Green Island, iar de atunci se află într-o continuă dezvoltare. Ceea ce niciodată nu s-a schimbat în toți acești ani a fost plăcerea de a crea cele mai delicioase băuturi, din care oricine se poate alimenta cu energie și nutrienți, într-un mod rapid și sănătos. Mood Fresh a produs primele sucuri naturale premium, presate la rece și îmbuteliate în ambalaj de sticlă, îngrijindu-se astfel nu doar de bunăstarea noastră, ci și a mediului înconjurător.

„Să trăim fresh este modul în care alegem să ne trăim viața, ne străduim să sprijinim sănătatea clienților noștri, a comunității și a planetei noastre. Fără zahăr sau îndulcitori artificiali, conservanți sau alți aditivi nesănătoși – ne-am dorit ca totul să fie 100% natural. Iar pentru că ținem la planetă și susținem compasiunea față de animale, am decis să folosim pe cât mai mult posibil ingrediente de origine non-animală”, spun creatorii conceptului.

După insulița din Shopping City Sibiu, acolo unde a început totul, a urmat o a doua locație, deschisă în 2019 în inima orașului, „un concept to go cu produse sănătoase”. Ce vă va impresiona la prima gustare este concentrația mare de fructe din aceste băuturi – un suc de doar jumătate de litru poate conține până la două kilograme de fructe și legume, având așadar o cantitate de vitamine, enzime și alți nutrienți pe care cu greu le regăsim în alte băuturi asemănătoare.

„Treptat am început să ne dezvoltam cunoștințele legate de un stil de viață sănătos și am constatat că fiecare decizie pe care o luăm în viată este influențată în mod direct de starea noastră de spirit, care la rândul ei este puternic influențată de alimentația noastră de zi cu zi. În acest fel am decis să creăm cele mai pure sucuri naturale care să ne ușureze viața urbană în tranziția către un stil de viață fresh în toate cele 3 elemente esențiale – minte, trup și suflet.”

Procesul de presare la rece este cel care permite extragerea sucului în forma sa cea mai pură, păstrând vitaminele, mineralele și enzimele intacte. Având un conținut mare de apă și nutrienți din molecule mici, sucurile se digeră foarte ușor, reprezentând o adevărată sursă naturală de energie, sănătate și stare de bine. Totodată au un gust excelent și fac minuni pentru organismul nostru și starea noastră de spirit.

Lapte vegetal, plin de vitamine și minerale

În prepararea produselor este folosit laptele vegetal din migdale sau cocos raw, nepasteurizat care, spre deosebire de laptele de origine animală, nu conţine lactoză, cazeină sau grăsimi animale, ci doar grăsimi de origine vegetală, nesaturate. Este un lapte bogat în minerale (Ca, Mg, etc) şi oligoelemente esenţiale, proteine, vitamine (mai ales cele din complexul B), enzime, acizi graşi esenţiali, fibre, etc. Este un lapte nu doar gustos, dar şi foarte sănătos).

Dintre combinațiile mai deosebite de băuturi amintim:

DIVINE: mango, portocale, roiniță, mere și lime

SILKY: strugure alb, busuioc, portocale, spanac și lime

Mood Fresh se găsește pe Bulevadrul Victoriei, nr.13, colț cu strada Justiției.

Program: luni-vineri, între orele 8-20

Site: https://www.moodfresh.ro/

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus