Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Premierul Orban și ministrul Sănătății Nelu Tătaru vin mâine la Sibiu. Vizitează locul unde se va construi noul spital

Premierul Orban și ministrul Sănătății Nelu Tătaru vin mâine la Sibiu. Vizitează locul unde se va construi  noul spital

Actualizare Alături de premierul Orban, se vor afla mâine la Sibiu și vicepremierul Raluca Turcan, Ministrul Sănătății Nelu Tătaru, precum și Ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sibiu. Aceștia vor vizita amplasamentul noului Spital Județean pe Calea Șurii Mici, însoțiți de conducerea Consiliului Județean Sibiu și vor participa apoi la ședința CJ, în care se vor vota indicatorii tehnico-economici pentru proiectul noului spital.

Știre inițială. Premierul Ludovic Orban va ajunge mâine în Sibiu și Mediaș într-o vizită în cadrul căreia va ajunge și pe Calea Șurii Mici, acolo unde se va construi noul spital județean. Vizita în județ va începe în jurul orei 12, iar premierul va participa apoi, on-line, și la ședința Consiliului Județean.

După-amiaza, premierul se va deplasa, alături de vicepremierul Raluca Turcan și de parlamentarii PNL sibieni, la Mediaș, unde se va vizita platforma Automecanica. În cursul zilei de mâine, liderii PNL Sibiu, alături de primari liberali se vor întâlni într-o ședință cu șeful guvernului, spun surse din cadrul PNL Sibiu.

Ultima vizită a premierului în Sibiu s-a făcut la jumătatea lunii mai, când a vizitat șantierul autostrăzii Sibiu - Pitești.

 

Vizualizari: 2920

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Io Nut

Acum 9 luni

Sunt curios, terenul pe care se va construi noul spital e al unui personaj WK, prieten bun cu cei din forum? Am auzit ca personajul respectiv are destul de mult teren prin zona industriala.
Raspunde

BON BON

Acum 9 luni

Judecaţi mai bine şi reveniţi la vechiul proiect de cca. 1300 de locuri. După ce aţi lălăit-o până aţi găsit locul, care după părerea mea nu este cel mai bun, fiind foarte departe de centrul oraşului, acum aţi hotărât "să tăiaţi" din numărul de paturi. RUŞINE!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus