Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Viceprimarul PNL al Sibiului a demisionat. Pentru o funcție într-o companie de stat

Viceprimarul PNL al Sibiului a demisionat. Pentru o funcție într-o companie de stat

Al doilea viceprimar pe care liberalii l-au negociat pentru municipiul Sibiu în actuala legislatură a demisionat în cursul zilei de joi. Prelungirea mandatelor aleșilor locali îi încurcau planurile profesionale.

Ales în funcția de viceprimar la finele lunii mai 2019 (după demisia lui Răzvan Pop, care a plecat pentru un post de consilier al vicepremierului Raluca Turcan), Tiberiu Drăgan și-a prezentat demisia în cadrul ședinței ordinare de joi, 30 iulie, a Consiliului local Sibiu. ”Prelungirea mandatelor aleșilor locali mi-a dat un pic peste cap planurile mele personale. Îmi era foarte greu să rămân viceprimar încă două luni, până la finalizarea actualului mandat, aș fi încurcat foarte multe lucruri în cealaltă parte, unde vreau să merg. Totul ar fi decurs natural dacă nu era vorba de această prelungire a mandatului aleșilor”, a declarat Tiberiu Drăgan, pentru Turnul Sfatului. El a preferat să nu facă publice, deocamdată, detalii despre funcția pe care speră că o va ocupa începând cu luna viitoare, arătând că nu toate detaliile au fost finalizate. Deocamdată, el va reactiva de săptămâna viitoare în cadru Electrica Sibiu, de unde a venit la Primăria Sibiu.

Demararea unor negocieri pentru re-ocuparea funcției de viceprimar devenită vacantă sunt puțin probabile. ”Pentru cele două luni rămase, noi nu am mai făcut propuneri”, a declarat Tiberiu Drăgan, în calitate de reprezentant al PNL Sibiu.

Cu relativ puține atribuții, Tiberiu Drăgan se arată mulțumit de ”micile victorii” din anul în care a avut biroul cu vedere în Piața Mare. ”M-am simțit onorat de funcție, am făcut tot ce am putut, cu plăcere și cu tot sufletul. Am avut și mici victorii, cum ar fi, de exemplu, avizele de la ISU obținute pentru școli, punerea lucrurilor în ordine la Adăpostul de noapte, provocarea Covid-ului din martie-aprilie a fost una serioasă, în care m-am implicat alături de Direcția de Asistență Socială. La fel, și toate modificările de la Spitalul de Pediatrie au fost o provocare. Marea nerealizare este Liceul de Artă, care este gestionat de Serviciul Școli aflat în subordinea mea”, spune Tiberiu Drăgan, cu referire la faptul că în cursul lunii aprilie liceul în discuție ar fi trebuit finalizat (în realitate, contractul a fost reziliat doar 7,5% din lucrări fiind realizate).

În ceea ce privește colaborarea cu primarul Astrid Fodor, Tiberiu Drăgan o descrie drept ”profesională”. ”Eu am înțeles foarte bine de la început că în administrația publică este loc de foarte puțină politică. Sigur că aș fi dorit să promovăm niște proiecte, dar acestea se promovează la început de mandat. Eu am încercat să continui ceea ce Răzvan Pop a promovat la început de mandat. Eu am avut o colaborare profesională cu doamna primar Astrid Fodor”.

Citește și Interviu. Tiberiu Drăgan, noul viceprimar al Sibiului. ”Eu am o idee: transportul în comun să fie gratis”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3862

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cgfhjdhj Fghdfhf

Acum 2 ani

altfel spus ai fost o nulitate care doar si-a luat salariul fara nimic notabil realizat. acum te intorci la electrica pe salariu la fel de mare sau mai mare si ui asa voi capuse ale societatii ocupati posturi pentru care nu sunteti pregatiti doar pentru ca sunt pe bani multi si munca putina... sunteti o rusine a societatii

Raspunde

Marcel Ioan

Acum 2 ani

Normal ca intr-o companie de stat. Astia nu ar avea 1 saptamana de trait intr-o companie privata pe o piata concurentiala. Dar acolo va primi un birou, cu vedere frumosa desigur, ficus si secretara. Trai pe vatrai...

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Coralya Fratila

Acum 2 ani

Stii care-i partea proasta? Acest om chiar este bun in meseria lui - pot spune foarte bun.Si-ar gasi loc in orice companie multinationala= si daca nu ma insel s-a intors in Electrica dintr-o astfel de companie.Scrieti si vorbiti cand stiti exact - nu va dati doar rautatea afara.
Raspunde

Dan2 Cp

Acum 2 ani

bugetar la bugetar trage poate il face consul
Raspunde

Radu Micul

Acum 2 ani

Electrica primarie electrica transelectrica. Pe pariu. Ura traiasca partidu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus