Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Patru sibieni au fost amendați pentru că nu au purtat mască în autobuz

Patru sibieni au fost amendați pentru că nu au purtat mască în autobuz

Patru persoane au fost sancționate contravențional în ultimele 24 de ore, de polițiștii sibieni, după ce au fost depistate călătorind cu autobuzul, fără să poarte mască de protecție.

Amenzile au avut o valoare totală de 2000 de lei, conform informațiilor transmise de Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

În total, ieri au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă un număr de 211 polițiști, jandarmi și polițiști locali. Polițiștii locali au acționat îndeosebi pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport. Cu această ocazie, au fost verificate 245 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse, 17 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și trei mijloace de transport în comun. 

În urma verificărilor efectuate de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, în cadrul a 13 societăți, s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1200 lei pentru abateri privind depozitarea alimentelor.

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus