Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

BeCreative 2020 - evenimentul celor mai creativi tineri designeri!

BeCreative  2020 - evenimentul celor mai creativi tineri designeri!

Deși 2020 se dovedește a fi un an controversat, ediția a 9-a a Festivalului Național Studențesc de Modă și Design Vestimentar a continuat să fie una extrem de creativă!

Din cei 34 de studenți absolvenți ai Universităților de design vestimentar din țară, care s-au înscris în concurs, 20 au fost selectați pentru evenimentul care a avut loc la Sibiu week-end-ul acesta 01 -02 August.

De la colecții care au urmărit reinterpretarea stilului street, la cele cu personaje și animale iconice, sau ținute care subliniat celebrarea identității sau declarații “manifest” împotriva izolării sociale, concurenții prezenți la Sibiu au adus sub lumina reflectoarelor ținute inovative,  care denotă nu doar talent, dar și multă pasiune.

Trofeul BeCreative 2020 ajunge anul acesta la Iasi, câștigătorul celei de-a 9-a ediții, Daniel Gorban absolvent al Facultății de Arte Vizuale și Design, fiind desemnat cel mai bun designer al concursului, cu colecția Manifest.

Locul II, a fost câștigat de Andreea Manea, absolventă a Facultății de Arte și Design Timișoara, cu colecția Global NO-mad.

Colecția Red Words l-a adus pe Ionuț Piscureanu, Absolvent al Facultății de Arte și Design Timișoara pe locul III.

Premiul de originalitate a fost adjudecat de Alberto Giani Ursache, absolvent al Universității Nationale de Arte Bucuresti, cu colecția Kiki în CC al PCR, iar premiul de Creativitate a fost înmânat Dianei Popescu, absolventă a Facultății de Arte și Design Timișoara, cu colecția Unspoken Tales.

La secţiunea modele fete au fost desemnate următoarele câştigătoare:

  • Bianca Mazilu – cel mai bun model al festivalului
  • Arianna Blotor locul al II-lea
  • Andreea Crețu locul al III-lea.

Premiul pentru expresivitate a fost câștigat de Andreea Gîlcă, iar premiul pentru cea mai bună prezență scenică oferit de Casa de Cultură a Studenților, a fost câștigat de Cristina Mihai.

Cel mai bun model băieți a fost câștigat de Bogdan Ciucur, urmat de Bogdan Brînzoi, iar locul al III-lea fiind ocupat Liviu Banea.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Cleopatra Models Management și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2013

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus