Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
13°C

FC Hermannstadt joacă astăzi, la Sibiu, cu Poli Iași. Albes: Suntem puși în dificultate acum

FC Hermannstadt joacă astăzi, la Sibiu, cu Poli Iași. Albes: Suntem puși în dificultate acum

A.F.C. Hermannstadt joacă astăzi pe teren propriu contra celor de la CSM Politehnica Iași, într-o confruntare care va avea loc de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal Sibiu.

A.F.C. Hermannstadt vine după cea mai bună serie de meciuri din istoria clubului – 5 victorii și un rezultat de egalitate, în timp ce oaspeții sunt pe loc de baraj (6) și au înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri în ultimele 6 etape.

,,Logic că suntem puși în dificultate acum, dacă ne gândim la timpul pe care îl avem pentru a analiza viitorul adversar, să ne pregătim și să ne concentrăm într-o manieră adecvată. Dar asta este situația la modul general, adică una foarte grea, complicată, atât în România, cât și în toată lumea, din cauza epidemei de coronavirus COVID-19. Trebuie să acceptăm acest lucru și să ne adaptăm totodată. Pe parcursul acestei perioade dificile am simțit afecțiunea suporterilor noștri. Am simțit că ne sunt alături. Suporterii au rămas lângă echipă și atunci când clubul a trecut prin momente grele. Perioada bună pe care o traversează echipa acum trebuie să le mențină acest trend favorbabil. De asemenea, faptul că jucăm acest meci pe teren propriu este încă un prilej pentru ei să ne fie alături, chiar dacă nu de pe stadion. Ne pot încuraja de oriunde până la ultimul fluier al arbitrului!”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt

Pentru această confruntare, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt nu se va putea baza pe fundașii laterali Raul Opruț și Alexandru Vodă, convocați la Echipa Națională de Fotbal de Tineret U21 și pe Romario Pires și Tiago Almeida, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

Vizualizari: 1696

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus