Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
4°C

Mesajul unui sibian pentru polițiști, după ce i-au găsit bicicleta furată în timp record

05 August 2020 12:40

Mesajul unui sibian pentru polițiști, după ce i-au găsit bicicleta furată în timp record

Un sibian a ținut să transmită un mesaj public de mulțumire pentru angajații Biroului de Investigații Criminale, după ce în doar câteva ore aceștia au reușit să-i găsească și înapoieze bicicleta furată.

Redăm mai jos mesajul, transmis pe adresa redacției:

”Numele meu este Olimpiu Todea, locuitor al orașului Sibiu.

Trimit acest mail în semn de mulțumire către Biroul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Municipiului Sibiu.

În data de 03.08.2020, orele 15, am depus o plângere cu privire la furtul unei biciclete.

Nu mare mi-a fost mirarea când în aceeași zi, la orele 21.30, am fost sunat de la Politia Mun. Sibiu, BIC, să mă prezint pentru recuperarea bicicletei.

Va felicit pentru promptitudine, pentru faptul că vă pasă, pentru puternicul simt civic de care dați dovadă.

Nu pot decât să mă înclin în fața dvs.

Vă doresc să aveți rezultate frumoase în serviciile pe care le faceți cetățenilor și să vă bucurați de o echipă unită, loială, care merită tot respectul”, a transmis Olimpiu Todea.

Reporterul Turnul Sfatului i-a contactat pe reprezentanții Poliției sibiene, cărora le-a arătat mesajul de mulțumire și le-a solicitat o reacție, un mesaj adresat întregii comunități sibiene.

”Luând act de mesajul domnului Olimpiu Todea, de exprimare a  considerației față de reacția promptă și constructivă prin care lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu-Biroul de Investigații Criminale  au soluționat sesizarea sa legată de furtul unei biciclete,  conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu mulțumește la rândul său, atât  dumnealui  cât și tuturor  cetățenilor care, prin cuvinte de pozitivism și apreciere, generează în rândul polițiștilor sibieni satisfacția dată de sentimentul datoriei împlinite, vector interior de motivație și determinare în finalizarea cu succes a misiunilor instituției noastre.

În acest context, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu reiterează, către spațiul public și către întreaga comunitate sibiană și societate civilă,  principiile  de bază pe care unitatea noastră  își fundamentează  întreaga existență – legalitate, fermitate, transparență - și încurajează manifestarea spiritului civic, precum și  comunicarea deschisă, onestă și oportună cu instituția noastră, deoarece Poliția trebuie percepută în realitatea socială exact așa cum este atributul său funcțional: sprijin și prieten pentru cei care au nevoie de ea!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

Vizualizari: 3329

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Nicolae Joita

Acum 2 luni

Asta e un caz la 1000. De obicei ești chemat să îți retragi plângerea si ți se explică că nu se poate găsi etc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus