Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Comunicat ALDE. Viitorul primar ALDE din Miercurea Sibiului, Rău Dan: Îmi doresc transparenţă, comunicare şi dezvoltare

Comunicat ALDE. Viitorul primar ALDE din Miercurea Sibiului, Rău Dan: Îmi doresc transparenţă, comunicare şi dezvoltare

De la octogenari, până la foşti elevi, toţi locuitorii din Miercurea Sibiului şi-au pus speranţele în Rău Dan, pentru ca acesta să preia frâiele şi să aducă oraşul la standarde civilizate. Oamenii nu au pretenţii exagerate, vor doar condiţii decente de trai: apă şi canalizare, drumuri de calitate, condiţii în şcoli şi creşterea calității serviciilor medicale.

Dan Rău cunoaşte toate aceste probleme fiind în trecut consilier local ani la rând.

Consideră că are resursele necesare şi asigură toţi locuitorii din Miercurea Sibiului că va fi  deschis pentru dialog social, şi, cel mai important, va atrage fonduri europene. Toate aceste lucruri vor fi cât se poate de transparente. Şedinţele de consiliu vor fi online, iar viitorul primar asigură cetăţenii în găsirea soluţiilor pentru orice problemă. A avut peste 50 de cadre în subordine şi ştie cât de important este un învăţământ de calitate. Totul porneşte de la educaţie. Susţinerea școlilor şi cadrelor didactice  pentru un învăţământ modern şi cu un nivel înalt de dotare, este unul dintre punctele din agenda electorală.

Experienţa de dascăl de peste 30 de ani l-a învăţat că lucrurile se fac cu multă răbdare, perseverenţă, dar mai ales dedicare. Îşi doreşte ca oamenii să vină cu încredere la vot şi promite că nu o să-i dezamăgească!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2296

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus