Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Încă un accident pe DN 1, la intersecția spre Șelimbăr. Doi copii mici se aflau în mașinile implicate

Încă un accident pe DN 1, la intersecția spre Șelimbăr. Doi copii mici se aflau în mașinile implicate

Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident pe DN1, la intrare în Șelimbăr. Potrivit autorităților, accidentul s-a petrecut din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate.

Incidentul rutier a avut loc pe DN 1, la intersecția cu Șelimbăr (zona Extaz). Un șofer de 34 de ani, care circula dinspre Șelimbăr, la intersecția cu DN1 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, care circula pe drumul național, spre municipiul Sibiu, intrând în coliziune cu acesta, relatează Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu. Traficul este ușor afectat, se circulă pe ambele sensuri însă pe o singură bandă, pe fiecare sens. 

La fața locului au intervenit un echipaj de tip C2 și unul de tip B, ale Ambulanței Sibiu. Au fost examinate trei persoane - doi adulți și un copil de 2 ani și 7 luni. Mama fetiței, în vârstă de 32 ani, prezintă o contuzie la stern, iar fetița are un traumatism cranio-cerebral minor. Bărbatul examinat, în vârstă de 44 ani, a prezentat un traumatism de torace anterior și a fost transportat la spital, explică Genu Scridon, din partea ambulanței.

În accident au mai fost implicate două persoane, respectiv un bărbat 34 ani și o fetiță de un an și 7 luni, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu un echipaj de pompieri militari și o autospecială de stingere, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și apărare împotriva incendiilor.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus