Luni,
18.01.2021
Innorat
Acum
-9°C

Sânge pentru o zi de Untold

Sânge pentru o zi de Untold

Sibienii care vor să intre o zi la Festivalul Untold ce se va desfășura în vara anului viitor, în Cluj, o vor putea face în schimbul unei donații de sânge. Organizatorii au anulat festivalul din acest an, iar pentru anul viitor vor să transmită un mesaj. ”Suntem în al șaselea an de campanie și am considerat că este nevoie de sânge. E un an cu totul și cu totul altfel decât ne așteptam, dar am primit semnale din toate părțile că este o mare nevoie de sânge și în acest an și ne-am adaptat campania la condițiile pe care le avem și le știm cu toții. (...) Am ales să nu mai facem caravana mobilă în centrul orașelor unde mergeam. Acum suntem la centrul de transfuzii și așa se va derula campania în toate cele zece orașe din acest an. Oamenii ca să vină la centru trebuie să facă o programare telefonică, o altă măsură de siguranță pe care am luat-o în calcul pentru a nu se mai crea cozile pe care le știam în anii precedenți. Oamenii vin în baza programării la un interval de aproximativ 20 de minute și vor lua un bilet de o zi la Untold sau la Neversea, pentru ediția din 2021, dacă vor dona sânge în weekenduri în cele zece orașe”, a anunțat Edy Chereji, directorul de comunicare și marketing la UNTOLD și NEVERSEA.

Astfel, între 8 -11 septembrie, sibienii se pot programa pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Sibiu, pentru zilele de 12 și 13 septembrie. Donarea de sânge în cadrul caravanei Blood Network se face doar prin programare telefonică la 0730.073.940, în intervalul 10:00 – 16:00, de luni până vineri.

Vizualizari: 1039

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus