Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Un pacient a donat tensiometre de ultimă generație Spitalului CF din Sibiu

Un pacient a donat tensiometre de ultimă generație Spitalului CF din Sibiu

Un pacient internat la Spitalul General CF din Sibiu a donat instituției două tensiometre de ultimă generație după ce a văzut modelele vechi pe care cei din spital le foloseau. Valoarea tensiometrelor este de aproximativ 1.000 de lei.

Daniel Marius Crăciun este unul dintre pacienții internați la Spitalul General CF din Sibiu. Acesta a observant tensiometrele vechi care erau folosite în spital și a decis să doneze două tensiometre noi, de ultimă generație. Reprezentanții spitalului au ținut să mulțumească pacientului pentru gestul făcut.

„Pe această cale aș vrea să aduc mulțumiri domnului Crăciun Marius Daniel, pacient internat în unitatea noastră, în numele întregii echipe a Spitalului General C.F. Sibiu și al meu personal, pentru gestul de adona două tensiometre electronice OMRON M7 Intelli IT, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Vă asigurăm că cele două tensiometre ne sunt extrem de utile în activitatea medicală, în special în această perioadă dificilă în care Spitalul nostru tratează exclusiv patologie COVID-19. Tesiometrele vor înlocui modelele mai vechi aflate în uz în acest moment. Vă mulțumim ! Și vă asigurăm de recunoștința noastră”, spune Horațiu Cojocaru, managerul instituției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus