Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Incendiu de proporții azi-noapte, într-o gospodărie din Orlat – FOTO

Incendiu de proporții azi-noapte, într-o gospodărie din Orlat – FOTO

Un incendiu care a izbucnit azi-noapte la o gospodărie din Orlat, le-a dat de lucru pompierilor timp de patru ore. Au ars o șură, două garaje și o magazie de lemne. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Apelul a fost dat în jurul orei 1:30. Pompierii militari de la punctul de lucru Săliște s-au deplasat de urgență la fața locului și, împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Orlat, au intervenit mai bine de patru ore cu trei autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați a următoarelor anexe : o șură, două garaje și a unei magazii de lemne. Au ars de asemenea aproximativ 200 baloți de fân și aproximativ 5 metri cubi de lemn de depozitat.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurt circuit electric.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1081

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus