Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
23°C

Actualizare: Cadrele medicale de la Mediaș s-au infectat în afara spitalului

Actualizare: Cadrele medicale de la Mediaș s-au infectat în afara spitalului

Actualizare: Trei cadre medicale de la Spitalul Municipal din Mediaș au fost infectate cu noul coronavirus, anunță reprezentanții Prefecturii Sibiu. Potrivit acestora, cele două asistente și o îngrijitoare s-au infectat în afara spitalului.

„Cadrele medicale de la Mediaș s-au infectat în afara spitalului și au fost testate înainte de a intra în contact cu cei care lucrează în spital. Cu toate acestea, întreg personalul spitalului a fost testat, iar rezultatele care au venit până în acest moment sunt negative. Instituția spitalicească a fost dezinfectată, iar DSP-ul continuă ancheta epidemiologică”, transmit reprezentanții prefecturii.

În momentul de față Spitalul Municipal din Mediaș este spital suport COVID cu 10 paturi pentru izolarea cazurilor ușoare și medii.

Știre inițială: Trei angajați din cadrul Spitalului Municipal din Mediaș au fost confirmați cu SarsCov-2, anunță reprezentanții Prefecturii. Este vorba despre două asistente și o îngrijitoare. Autoritățile au demarat o amplă anchetă epidemilogică. 

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Spitalului Municipal Mediaș menționăm în momentul de față au fost confirmate cu SarsCov-2 trei angajați (2 asistente și o îngrijitoare), iar în acest sens s-a demarat o amplă anchetă epidemiologică desfășurată de DSP Sibiu și epidemiologul unității medicale”, transmit reprezentații Prefecturii. 

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Sibiu numărul cadrelor medicale confirmate cu noul Sars-CoV-2 a ajuns la 176 de persoane, spun autoritățile. 
În momentul de față 28 de cadre medicale sunt confirmare cu noul coronavirus și sunt internate in spital.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus