Marţi,
20.04.2021
Innorat
Acum
8°C

Actualizare: Cadrele medicale de la Mediaș s-au infectat în afara spitalului

Actualizare: Cadrele medicale de la Mediaș s-au infectat în afara spitalului

Actualizare: Trei cadre medicale de la Spitalul Municipal din Mediaș au fost infectate cu noul coronavirus, anunță reprezentanții Prefecturii Sibiu. Potrivit acestora, cele două asistente și o îngrijitoare s-au infectat în afara spitalului.

„Cadrele medicale de la Mediaș s-au infectat în afara spitalului și au fost testate înainte de a intra în contact cu cei care lucrează în spital. Cu toate acestea, întreg personalul spitalului a fost testat, iar rezultatele care au venit până în acest moment sunt negative. Instituția spitalicească a fost dezinfectată, iar DSP-ul continuă ancheta epidemiologică”, transmit reprezentanții prefecturii.

În momentul de față Spitalul Municipal din Mediaș este spital suport COVID cu 10 paturi pentru izolarea cazurilor ușoare și medii.

Știre inițială: Trei angajați din cadrul Spitalului Municipal din Mediaș au fost confirmați cu SarsCov-2, anunță reprezentanții Prefecturii. Este vorba despre două asistente și o îngrijitoare. Autoritățile au demarat o amplă anchetă epidemilogică. 

„În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul Spitalului Municipal Mediaș menționăm în momentul de față au fost confirmate cu SarsCov-2 trei angajați (2 asistente și o îngrijitoare), iar în acest sens s-a demarat o amplă anchetă epidemiologică desfășurată de DSP Sibiu și epidemiologul unității medicale”, transmit reprezentații Prefecturii. 

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Sibiu numărul cadrelor medicale confirmate cu noul Sars-CoV-2 a ajuns la 176 de persoane, spun autoritățile. 
În momentul de față 28 de cadre medicale sunt confirmare cu noul coronavirus și sunt internate in spital.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus