Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
3°C

Focus in the Park a fost anulat. „Să ne întoarcem în țarc, mai bine nu!”

Focus in the Park a fost anulat. „Să ne întoarcem în țarc, mai bine nu!”

Unul din cele mai apreciate evenimente ale verii la Sibiu, Focus in the Park, nu se va mai organiza anul acesta. Organizatorii le-au transmis o mică scrisoare tuturor celor care iubesc festivalul și așteptau cu nerăbdare să se întâlnească din nou în parcul Sub Arini. 

„Ne-am gândit la toate soluțiile”, explică echipa Focus in the Parc, în scrisoarea postată pe pagina oficială de Facebook. 

„În primul rând, să îl organizăm în altă parte a parcului, mai aproape de utilități, ca să ne încadrăm în bugetul decimat. Ne-am gândit să îl facem unplugged, ca să nu vă îndemne muzica să vă ridicați și să dansați, iar noi să fim nevoiți să vă așezăm înapoi pe scaun sau să vă rugăm să mutați beanbag-ul la loc, sau să vă puneți masca dacă mergeți spre bag sau food-truck, sau, sau, sau...Am „fugit” în parcul Sub Arini că aveam nevoie de libertate, ne săturasem de garduri iar acum, să ne întoarcem la țarc, mai bine nu” singurul lucru bun este că ediția de anul trecut a fost atât de WOW încât amintirea o să ne țină pe toți „focusați” până vara viitoare. Când poate nu o mai cânta Covidu”, este o parte din mesajul pe care organizatorii îl transmit sibienilor. 

Puteți citi întreaga scrisoare mai jos:

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus