Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

FC Hermannstadt i-a găsit în locuitor lui Debeljuh: Fábio Fortes Moreira

FC Hermannstadt i-a găsit în locuitor lui Debeljuh: Fábio Fortes Moreira

La puțin timp după ce anunțat plecarea atacantului Gabriel Debeljuh la CFR Cluj, echipa de fotbal FC Hermannstadt oficializează transferul lui Fábio Fortes Moreira.

Fábio are 28 de ani, 1,86 m, este născut în Portugalia, dar are și cetățenia statului Insulele Capului Verde.

”Acesta poate juca pe postul de atacant, dar și ca mijlocaș lateral, având un joc la fel de bun cu ambele picioare. Pe C.V.-ul său se regăsesc echipe ca Vitoria Guimaraes, Real S.C., Trofense, Mirandela, Guimaraes, Santa Maria, Lusitano FCV, Castelo Branco, Penafiel și Arouca, formație pentru care a înscris 16 goluri sezonul trecut, în Liga a III-a din Portugalia. Această performanță a atras atenția mai multor cluburi lusitane din primul eșalon fotbalistic, care l-au ofertat. Fábio Fortes a ales, însă proiectul nostru fiindcă îi plac provocările și are ocazia să demonstreze și într-o țară străină ce poate să facă în teren”, au transmis oficialii clubului sibian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1709

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sapun Sampon

Acum 3 ani

Ce cauta personajele astea de mahala la noi in oras ? Primaria....mai cotizati la aceste "echipe" de mercenari cu sigla orasului pe ele, inca ? In loc sa dati bani pe proiecte pentru oras, voi v-ati gandit sa cotizati la casele, mercedesurile si audiurile acestor indivizi ? ...la "stilul de viata" al cocalarilor din "sportul rege", din banii orasului ? Care e rostul acestor "sporturi", altul decat de a spala bani, a sustrage bani de la buget si a murdari orasul cu prezenta si apucaturile lor ?....sa nu imi spuneti ca imaginea, ca pe bune, vomit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus