Sâmbătă,
05.12.2020
Parțial Noros
Acum
13°C

Focar de COVID – 19 la Poliția din Agnita. Șase polițiști au fost depistați pozitiv

17 August 2020 16:05

Focar de COVID – 19 la Poliția din Agnita. Șase polițiști au fost depistați pozitiv

Șase polițiști din cadrul Poliției Orașului Agnita au fost depistați ca fiind infectați cu noul coronavirus. Potrivit autorităților, după depistarea primelor două cazuri pozitive, au fost testate 22 de persoane angajate din totalul de 40. În urma acestei testării alți patru polițiști au fost depistați pozitiv. Restul testelor au fost negative.

„În ceea ce privește situația epidemiologică la Poliția Orașului Agnita, Direcția de sănătate publică a identificat un focar de infecție în data de 16.08.2020. După depistarea primelor două cazuri pozitive, au fost testați un număr total de 22 de persoane angajate din totalul de 40.  În urma testării 4 persoane au primit rezultat pozitiv, iar 18 au primit rezultat negativ”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.  

În acest caz, Direcția de Sănătate Publică a dispus carantina la domiciliu pentru nouă contacți apropiați de serviciu, împreună cu familiile lor.

„La nivelul unității s-a pus în aplicare planul de măsuri în contextul situației epidemiologice actuale, s-a efectuat dezinfecția spațiilor de lucru, a autospecialelor din dotare. De asemenea este monitorizată starea de sănătate a tuturor angajaților”, mai spun reprezentanții Prefecturii.

Și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție transmit că au fost luate măsurile impuse în acest caz, iar postul de Poliție își continuă activitatea.

„S-a procedat de urgență la dezinfectarea tuturor spațiilor de lucru a întregii subunități de poliție, cât și a autospecialelor pe care colegii noștri le-au utilizat în desfășurarea activităților specifice, iar activitățile lor au fost preluate de ceilalți colegi din cadrul subunității”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt IPJ.  

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus