Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

La 16 ani a urcat, noaptea, la volan: a rupt un stâlp de energie electrică

La 16 ani a urcat, noaptea, la volan: a rupt un stâlp de energie electrică

Un tânăr de 16 ani, fără permis de conducere, a provocat un accident rutier duminică noaptea pe strada Principală din localitatea Hosman.

Din cauza vitezei mult prea mari pentru drumul pe care circula, autoturismul condus de adolescentul din Hosman a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din beton. ”Un autoturism a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton de energie electrică pe care l-a deteriorat la bază, apoi oprindu-se într-un pârâu. Conducătorul auto nu a suferit leziuni vizibile în urma evenimentului, ieșind din auto și plecând într-o direcție necunoscută până la sosirea poliției”, informează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Polițiștii l-au depistat la scurt timp și au deschis  pe numele acestuia dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumuri publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1188

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus