Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Proiectele Maratonului: Prietenii Berzelor strâng bani pentru terapia intensivă a puilor de animale sălbatice

Proiectele Maratonului: Prietenii Berzelor strâng bani pentru terapia intensivă a puilor de animale sălbatice

Achiziționarea de unități de terapie intensivă care să asigure o șansă în plus animalelor din fauna sălbatică este scopul proiectului cu care Asociația Prietenii Berzelor participă în acest an la Maratonul Internațional Sibiu.

„În ultimul timp am preluat, am îngrijit și am reabilitat pui de arici, purcei mistreți, pui de căprioare. Unitățile de terapie intensivă ne-ar ajuta enorm de mult deoarece reprezintă șansa unei vieți noi pentru acești puiuți. Ne-am gândit că proiectul nostru de la maraton ne oferă oportunitatea de a strânge fonduri suficiente pentru a putea să îi ajutăm pe cei mai mici pacienți ai noștri”, explică Miruna Gritu.

În lipsa unor astfel de unități de echipament asociația se descurcă cu greu în salvarea animalelor din fauna sălbatică: „Medicii veterinari sunt cei care ne ajută. Cel mai recent caz este cel al unui pui de arici pe care l-am adus din Arad și am reușit să îl salvăm cu greu fără o astfel de unitate de terapie intensivă”, adaugă aceasta.

La momentul actual s-au strâns 1.081 de lei, scopul fiind de a obține 11.000 de lei. Mai multe detalii despre acest proiect, dar și despre celelalte proiecte înscrise în ediția din acest an a Maratonului puteți afla de aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Căprioara Marin

Acum 3 ani

Ați uitat să adăugați link-ul către proiect. Unde îi putem susține?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus