Joi,
22.04.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Con-A, Geiger, Total NSA și o firmă din București, înscrise pentru contractul noului Liceu de Artă

Con-A, Geiger, Total NSA și o firmă din București, înscrise pentru contractul noului Liceu de Artă

Patru asocieri, dintre care două conduse de companii din Sibiu, s-au înscris la licitația pentru finalizarea clădirii noului Liceu de Artă al orașului.

Cu o valoare estimată la 25,1 milioane de lei, fără TVA, contractul pentru finalizarea amenajării Liceului de Artă a trezit interesul a patru asocieri care, până la termenul limită fixat pe 17 august au depus câte o ofertă.

Două dintre ofertele depuse aparțin unor asocieri conduse de firme sibiene. Este vorba de Con-A (care participă în asociere cu Con-A Operations și alți patru subcontractanți) și de Total NSA AG Construct  (care participă în asociere cu Total NSA, un terț susținător din Italia – RCM Construzioni și doi subcontractanți). La licitație participă și Geiger Transilvania, alături de Geiger Proiecte Construcții (lider de asociere), având drept susținătoare compania-mamă din Germania (Geiger Schlusselfertigbau GmbH & Co. KG) și trei subcontractanți.

Cea de-a patra ofertă depusă aparține unei asocieri condusă de Technic Technostrade SRL din București. Din asociere mai fac parte două firme din Italia (Gruppo GE.DI. și Ilvea Building), iar ca subcontractanți mai sunt alte două firme din Sibiu.

De la 7%

Noul Liceu de Artă al Sibiului trebuia finalizat în luna aprilie a acestui an, lună în care Primăria a încheiat contractul cu cei de la Construcții SA la termen: doar 7,52% era avansul lucrărilor. Acum, finalizarea acestui liceu are un termen tot de 12 luni, de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Reprezentanții Serviciului de administrare a unităților de învățământ preuniversitar din Sibiu (serviciul din cadrul Primăriei prin care se derulează această investiție) și-au asumat finalizarea procedurilor de evaluare a ofertelor depuse până cel mai târziu pe 9 noiembrie 2020. 

Citește și Epopeea noului Liceu de Artă: după un an de ”lucrări”, banii alocați sunt și mai mulți

 

Vizualizari: 1950

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sibian

Acum 1 lună

Ce s-a mai întâmplat cu desemnarea unui câștigător pentru finalizarea lucrărilor? Data era noiembrie 2020. Care e situația? Ce fac cei din primărie???
Raspunde

Un sibian

Acum 1 lună

cei din primaria Sibiu DORM!!! asta fac dintotdeauna!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus